Take a fresh look at your lifestyle.

Tâlhărie şi furt calificat sub pretextul …… UNEI ŢIGĂRI

Ieri, în jurul orei 23, poliţiştii Secţiei 3 Ploieşti au fost sesizaţi de către un subofiţer jandarm despre faptul că M. Flavius, de 20 de ani, A. Alexandru, de 18 ani, A. Andrei, de 16 ani, toţi din Ploieşti, au fost victime ale infracţiunii de tâlhărie.

În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă, care s-a deplasat la faţa locului şi, din primele cercetări, a stabilit că cei trei tineri, în timp ce se aflau pe str. Ghe. Gr. Cantacuzino, în zona Bisericii Catedrala Eroilor, au fost acostaţi de un grup de 5 tineri, iar doi dintre ei, pretextând că au nevoie de o ţigară, i-au controlat pe cei trei în buzunare, de unde i-au sustras prin violenţă lui M. Alexandru un telefon mobil, pe care îl avea în buzunarul pantalonilor, iar lui A. Andrei i-au sustras dintr-un portofel suma de 50 lei.

Din cercetări s-a stabilit că principalul suspect al furtului telefonului mobil prin violenţă de la partea vătămată M. Alexandru, este T. Claudiu, de 19 ani, din Ploieşti, iar banii ar fi fost sustraşi de la A. Andrei de către A. Alin, de 21 ani, din Ploieşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.

Cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy