Take a fresh look at your lifestyle.

Surprize, surprize…Trei candidati pentru functia de director al RATP

Se ingroasa gluma la RATP, ca de fiecare data cand presa isi face datoria si e atenta la intentiile dubioase al celor care conduc de a-si pune in functie oamenii de casa, pe criterii de (ne)meritocratie. Mediatizarea acestui post de director, se pare ca a dat curaj si altor persoane in afara omului lui Badescu, respectiv Cristian Iancovici, despre care toti angajatii RATP sunt siguri ca va fi noul director.

Surprize, surprize…Iancovici nu este singur in concurs. Mai sunt inca doi candidati, nu unul. Pe cei doi ii cheama Costin Feraru si Radu Gheorghe si se pare ca amandoi au tangente cu RATP. Nu stim daca amandoi sunt maini moarte sau numai unul, adusi sa ii croiasca drumul spre “glorie”, dar cert este ca nu e asa cum trebuia sa fie. Important este ca oamenii incep sa prinda curaj si sa arate ca sunt in stare sa lupte pentru drepturile lor. Adica nu se resemneaza pentru ca se stie cine va fi director, pentru ca asa vrea primarul. In mandatul asta s-a terminat cu numirile politice. Acolo unde le vad le voi semnala si contesta, folosind toate temeiurile legale.

Nu ne ramane decat sa asteptam ziua de marti, 4 septembrie, cand Consiliul de Administratie se va reuni pentru selectarea directorului. Speram sa fie respectata OUG 109/2011 si sa fie ales cel mai bun dintre cei trei candidate, pentru interesul RATP.

Indiferent de situatie asteptam ca viceprimarul Raul Petrescu sa se tina de promisiune si sa tina conferinta de presa, asa cum a anuntat in actul neoficial pe care ni l-a trimis.. Daca nu, pe viitor, ar fi bine sa retina ca ca blocarea unei actiuni printr-o promisiune neonorata atrage nu numai antipatii ci, in primul rand, pierderea credibilitatii. Asa ca atentie la vorbe!

P.S. Suntem tare curiosi ce punctaje vor lua candidatii, cums e vor justifica aceste punctaje si daca se va tine cont de criterii la fiecare, in egala masura.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy