Take a fresh look at your lifestyle.

Strazile Ghighiului si Vintileanca//Cine naiba se afla in spatele firmei CONI si angajeaza nesimite pe functii de conducere?

Aceasta ar fi prima intrebare pe care o adresam patronului abonat la bani publici, care face numai lucrari de mantuiala. De mai multe saptamani ne-a fost semnalata o situatie care este departe de a fi normala pentru o firma care se respecta, dar nu este cazul SC CONI SRL. Mai multi cetateni din zona Ghighiului si Vintileanca ne-au semnalat faptul ca de mai bine de un an de la asfaltare, toate gurile de la canalele aflate pe mijlocul strazilor au ramas nefinalizate creand disconfort soferilor care circula prin zona. Ca sa nu mai vorbim de aspectul neplacut ochiului.

Am incercat sa luam un punct de vedere de la o persoana din conducere, pe numele ei Gabriela Varvaruc si am ramas stupefiat de compotramentul nesimtit al acestei doamne care habar nu are ca, executand lucrari publice, pe bani publici, trebuie sa aiba decent sa raspunda la intrebari pentru bataia de joc pentru care a luat o caruta de bani.

Nici nu am apucat sa-i adresam intrebarea doamnei Varvaruc ca ne-a trimis catre un mail, cand putea intr-un minut sa dea raspunsul idiot pe care il asteptam. Ce-i  drept avea gura plina cand a raspuns la telefon, motiv pentru care ii acordam circumstante atentuante ca poate era lesinata de foame. Sau poate asa vorbeste femeia, cu prune in gura!

Cert este ca n-am reusit sa aflam raspunsul la intrebarea : Cand aveti de gand sa finalizati o lucrare pentru care ati incasat banii de un an de zile?

Varvaruc a inchis brusc telefonul, iar noi am mai incercat o data, crezand ca s-a interrupt de la sine. Bineinteles ca Varvaruc n-a avut bunul simt sa raspunda, motiv pentru care zilele urmatoare vom afla cat a costat lucrarea si de ce a fost semnat procesul verbal de predare primire a lucrarilor. Mai ales de ce, avand in vedere ca acesle lucrari nu au fost finalizate.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy