Take a fresh look at your lifestyle.

Spitalul Judetean se modernizeaza si se doteaza la nivel european

Primim vesti bune cu privire la dotarile din Spitalul Judetean, unde s-a dat in functiune dupa ultimele standarde noua Sectie de Chirurgie Vasculara. Este o specialitate chirurgicala ce are drept scop tratarea bolilor vasculare arteriale, venoase si limfatice. Desi incidenta acestor boli in randul populatiei generale este crescuta, adeseori primele simptome sunt neglijate, pacientii ajungand la medicul specialist in faze avansate facand tratamentul mult mai dificil. De acum incolo, cei care au simptome specifice bolilor vasculare, pot apela cu incredere la cadrele medicale care deservesc aceasta sectie modernizata.

Valoarea totala a investitei care cuprinde parter plus cinci etaje, cu diferite sectii ce urmeaza a fi puse in functiune, ajunge la circa 13 milioane de lei, undeva la 2,16 milioane de lei per etaj. Fondurile sunt asigurate de Consiliul Judetean si fonduri proprii ale Spitalului Judetean. Timpul de executie pentru fiecare etaj este de trei luni, iar in acest moment sunt executate etajele 3, 4 si 5. Au fost montate instalatii electrice si de iluminat, detectoare de fum/foc, control acces, monitorizare video, instalatii internet si tv, sistem de alarma la pat. De asemenea, printre dotarile moderne se mai numara instalatii fluide medicale(oxigen si aspiratie), dar si instalatii sanitare de calitate.
Toate acestea conduc la ideea unei modernizari cu gust, dar si eficiente din punct de vedere medical aducand Spitalul Judetean la standarde europene, cel putin in dreptul acestei noi artere.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy