Take a fresh look at your lifestyle.

SPFL Ploiesti// Cercetarea disciplinara a functionarului Adrian Naescu s-a finalizat. Consecintele sunt…

In urma cu cateva zile relatam o stire in care un oarecare functionar public, pe numele lui Adrian Naescu, din cadrul Serviciului Public al Finantelor Locale Ploiesti, a umblat in datele persoanale ale unor persoane importante din Ploiesti. Printre acestia se numarau deputati, senatori, si chiar primarul Iulian Badescu( Vezi AICI). N-ar fi reprezentatat un caz important daca, printre altele, n-ar fi fost sau este mana dreapta a fostului consilier local PSD, George Stanciu, cel care n-a avut alta treaba decat sa ma copieze, aducand pe piata copia Incomodph.ro.

Asadar, dupa ce s-a efectuat cercetarea disciplinara asupra individului, s-au luat unele masuri asupra lui Naescu, care ne-au fost communicate in baza Legii 544/2001.

“Comisia de disciplina a deccis ca pentru depasirea atributiilor de serviciu, in conformitate cu prevederile Legii 188/1999 republicata, privind statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare, functionarul public sa fie sanctionat disciplinar cu diminuarea drepturilor salariale cu 10% pe o perioada de trei luni.

Drept urmare, pentru stabilirea cu exactitate a scopului, daca a existat unul, pentru care au fost accesate rolurile fiscale, in temeiul dispozitiilor art. 45din HG 1344/2007 privind normele de organizare si functionare a comisiilor de disciplina coroborate cu dispozitiile art. 86 din Legea 188/1999 a fost inaintata adresa catre Parchetul Judecatoriei Ploiesti”, se arata in raspunsul primit la cererea adresata SPFL Ploiesti in baza legii 544/2001 de catre Incomodph.ro.

Astfel, Adrian Naescu urmeaza sa fie cercetat penal pentru a se afla care a fost scopul pentru care si-a bagat nasul in datele personale ale unor demnitari prahoveni. Asteptam rezultatele acestei anchete instrumentate de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti si, de indata ce le vom avea, vi le vom aduce la cunostinta.
Sursa foto: observatorulph.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy