Take a fresh look at your lifestyle.

Socrul lui Mardare, Emil Calota a produs un accident rutier?

Din informatiile pe care le avem pana la aceasta ora, Emil Calota, fostul primar si, totodata socrul lu Mardare, alias George Stanciu, consilierul ala local al PSD, ar fi produs un accident rutier. Evenimentul s-a produs astazi la pranz in zona KM 6 pe cand fostul edil care ne-a pricopsit cu saracia asta de ginere, se intorcea acasa. Se pare ca de vina pare a fi chiar Emil Calota care, aflat la volanul unui autoturism marca Audi, a taiat linia continua, in intentia de a se indrepta spre casa, moment in care a intrat in coliziune cu o alta masina, care circula regulamentar.

Interesant este faptul ca la scurt timp de la sosirea jurnalistilor la fata locului, placutele de inmatriculare ale autovehiculului condus de Calota, au fost indepartate (potrivit max-media.ro). Mai mult decat atat, nicio persoana implicata in accident nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, producandu-se doar pagube materiale. De asemenea, rezultatele etilotestului au indicat cifra zero.

Mardare, Mardare…ai grija ca Dumnezeu nu da cu parul! Dar si cand da… praful se alege de tot.

Preluare Telegraful de Prahova( www.telegrafuldeprahova.ro )


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy