Take a fresh look at your lifestyle.

Singurul cangur de la la Gradina Zoologica a fost mancat azi-noapte

UPDATE- 28.08.2012, ora 11.08 :

Declaratie Bogdan Toader, director Parcul Bucov:” Ingrijtorii m-au anuntat de dimineata ca in jurul cangurului au gasit cativa caini care aveau sange la gura si au dedus ca ei( acei caini) au fost cei care au omorat cangurul. Problema maxima este paza. Au ramas 16 oameni din 27 care asigura paza pentru circa 100 de hectare si astfel planul de paza nu poate fi respectat. Nimeni ( n.r.- nicio firma de paza) nu isi asuma riscurile protectiei animalelor, care au o valoare inestimabila. Mentionez ca sunt firme din jurul Parcului care au ca obiect de activitate strangerea cainilor si, din pacate, ii depoziteaza in apropierea Parcului, a Gradinii Zoologice. Cainii care au omorat cangurul nu sunt din tarcurile Adapostului.

Nu il vom aduce inapoi pe doctorul Chritescu. Este doar un zvon care circula in interior si anumite persoane se tem. Nu mi se pare normal ca medicul care se ocupa de caini sa se ocupe si de animalele din Gradina Zoologica pentru ca vrem sa evitam imbolnavirea animalelor din zoo. Astfel, am decis ca Gheorghe Raicu sa fie sef formatie si sa se ocupe de cainii din Adapost, iar Dragos Rusu sa se ocupe de animalele din Gradina Zoologica”

 

Din informatiile pe care le-am primit, singurul cangur de la Gradina Zoologica Bucov a fost mancat azi-noapte de cainii care sunt lasati liberi prin Parc. Am incercat sa luam legatura cu anumite perosane care ne puteau confirma, dar facand valurile necesare, primaria Ploiesti se pregateste sa emita un comunicat de presa. Pe masura ce vom lua punctul de vedere al directorului Bogdan Toader il vom posta pe site. Stati pe aproape ca sa vedem care este justificarea acestui dezastru produs din neglijenta autoritatilor. Probabil ca daca n-am fi facut valuri s-ar fi incercat musamalizarea acestui caz. Daca am fi rautaciosi am spune, la asa primar, asa fapte. Dar nu suntem:))

Tot din informatiile pe care le avem se pare ca doctorului Mircea Chiritescu i se pregateste reinscaunarea, desi.. se pare ca nu a fost finalizat dosarul care se afla pe rol la DIICOT.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy