Take a fresh look at your lifestyle.

Senatorul Dan Ionita a parasit PP DD. Si-a luat zborul spre putere

Singurul senator de Prahova din PP DD si-a anuntat astazi, in plenul Senatului, demisia din partid si aderarea la grupul PSD din Parlamentul Romaniei. Proaspat numit prim-vicepresedinte al organizatiei judetene Prahova si creditat cu increderea organizatiei centrale senatorul Dan Ionita , a spalat putina  dup ace a consumat toata branza. Noi am auzit ca nici zer nu a lasat in urma. Si-a obtinut aceasta functie pe banii si munca de un an jumatate a colegilor de partid, pe voturile cu care l-au creditat oamenii pe Dan Diaconescu, a considerat ca este onorabil sa foloseasca barca PP DD atunci cand ii este mai greu” ne-a delcarat Gabriela Anghel deputat PP DD si secretar executive al organizatiei judetene. Bautorii de bere ar spune… prietenii stiu de ce.

“Si-a inselat mult prea repede si mult prea devreme alegatorii si colegii de partid, dar si increderea conducerii central, care i-au acordat tot sprijinul. Cu siguranta alegatorii, peste trei ani vor stii sa-l taxeze pe domnul senator Dan Ionita si, mai ales, gestul acestuia, din cauza caruia, foarte probabil, nu va mai obtine un nou mandat, indiferent in ce partid va fi”, ne-a mai spus Gabriela Anghel.

Daca o scoate din buzunar la viitoarele alegeri tot vreo mie de euro ca sa castige vreun colegiu, dupa cum stim ca a facut anul trecut, ii da cu flit Mircea Cosma. La nea Cosma nu merge sa ai ariciul in buzunare si, speram pentru el, sa nu fie ceva de genul “ce iei pe mere, dai pe pere”.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy