Take a fresh look at your lifestyle.

Senator Sorin Chivu: Adrian Paunescu- talentul, cheia spre eternitate

Stimati colegi, doamnelor si domnilor,

 

MOTTO:

“Pentru cei ce ne-au făcut
Dă un ordin, dă ceva
Sa-i mai poţi întîrzia
Să o ia de la-nceput.”

(“Ruga pentru parinti”- Adrian Paunescu)

Romania a fost si este o pepiniera de valori din toate domeniile de activitate. Din pacate, ne aducem aminte de ele si le cinstim cu mult prea tarziu si, de obicei, atunci cand aceste personalitati nu mai sunt.

Nu am invatat inca pe deplin lectia aprecierii oamenilor valorosi cand acestia se afla printe noi. Poate ca aceasta este o caracteristica nefasta a fiintei umane sau blestemul tuturor acelora carora le este dat sa se bucure de glorie post-mortem. Un lucru este sigur- aceste valori trebuie mai mult pretuite, iar iubirea noastra fata de ei trebuie aratata.

Zilele trecute inca un simbol al vietii noastre a plecat printre ingeri.

Se spune ca Dumnezeu cheama la EL pe cei pe care ii iubeste. Nu stiu daca este adevarat sau nu, dar stiu un singur lucru: cu totii am iubit si admirat acest om plin de har pe care am avut norocul sa il avem printre noi- Adrian Paunescu.

De cateva zile, lumea a devenit mai saraca, iar cerul isi plange cu durere inca o mare pierdere.

Dincolo de durere, de regrete si de lacrimi, ne consolam cu gandul ca pana in ultimele zile ale vietii sale, Adrian Paunescu a fost alaturi de noi, ne-a facut onoarea sa ne bucure si sa-si “verse” harul in scrieri care il vor face etern.

Sunt sigur ca nici unul dintre noi toti nu il vom uita.

De acolo de unde esti, maestre, din lumina eterna a lui Dumnezeu, noi toti iti transmitem ca nu te vom uita si te vom cauta in fiecare vers si in fiecare clipa cand lumina soarelui ne va inunda sufletele asa cum si TU ai facut-o o viata.

 

8 noiembrie 2010                                                                                  Senator,

Sorin Serioja Chivu


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy