Take a fresh look at your lifestyle.

Se strange latul. Socoleanu nu mai e dorit in PP DD Prahova

Manevrele dubioase pe care Radu Socoleanu, presedintele PP DD Prahova le-a facut cu membri partidului au starnit mari nemultumiri. Mandatul lui Socoleanu pare a se apropia de final, avand in vedere ca tot mai multi membri sunt impotriva presedintelui prahovean. Rezultatele alegerilor parlamentare sunt de-a dreptul dezastruase pentru cineva care se respecta, modul in care Socoleanu ia decizii de excludere a membrilor, dupa bunul sau plac, fara o consultare a Biroului Permanent Judetean, banzandu-se doar pe stampila partidului starnesc nervozitati justificate. Deja s-au format doua tabere, iar ce adversa a depus un memoriu la conducerea centrala, in care sunt evidentiate motivele pentru care Socoleanu nu mai este dorit.
Din informatiile pe care le avem, Radu Socoleanu strange semnaturi, sub amenintare, acolo unde este cazul, pentru a demonstra ca organizatiile din judet sunt de partea lui. Spunem sub amenintare, pentru ca intuim ca acolo unde sunt consilieri locali sau viceprimari, le va flutura hartia cu retragerea sprijinului politic, care implica automat si pierderea functiilor. Se aude ca individul poate ajunge si pana la dizolvarea organziatiilor rebele, astazi trimitand, de urgenta, in zona Mizil, pe cineva pentru a strange semnaturi. Tot astazi, organizatiile din Colegiile 5 si 8 au fost convocate pentru a le solicita sprijinul. Din cate ni s-a spus, un procent de 70% din 86 de organizatii sunt impotriva actualului dar, probabil, fostul presedinte al PP DD Prahova.
Dupa ce in urma cu un an i-a executat pe Gabriela Costea, Relu Auras, Octavian Popina, Diana Severin si altii, acum pe post de ghimpe in coasta lui Radu Socoleanu, se pare ca s-ar afla Nicolae Niculce, prim-vicepresedinte si Jenica Tabacu, consilier judetean. Sabia lui Mucles Socoleanu se afla de-asupra celor doi si nu mare ne-ar fi mirarea sa ii vedem exclusi dupa aceeasi procedura, in care el decide, el semneaza, el parafeaza, iar membri  Biroului Permanent se uita ca vitelul la poarta noua si nu comenteaza.  Formele de excludere din partid ar fi intocmite pentru Adrian Pitigoi, care l-ar fi deranjat la vedere pe acutalul senator PP DD, Dan Ionita, prieten de flyere cu Socoleanu.
Radu Socoleanu ar trebui sa bage capul in pamant si sa iasa pe usa din dos a sediului de pe strada Constantei, deoarce il “recomanda” locul sapte pe care l-a ocupat in colegiul sau, din noua candidati. Credem ca si un caine maidanez ar fi iesit in fata sa, daca ar fi candidat.
Mare “caracter” si Radu Socoleanu asta. Asteptam cu drag sa dispara din peisajul politic prahovean si sa se duca la service-ul lui auto, desi nici in activitatea asta nu exceleaza. Du-te, Soco, du-te, du-te!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy