Take a fresh look at your lifestyle.

Se naște o idilă? Oana Zăvoranu și Jorge, în tandrețuri la TV

 

Jorge divorțează de soția sa, după 10 ani de căsnicie, dar nu pare foarte afectat. Invitat marți, în emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1, cântărețul a fost tot numai un zâmbet și a flirtat, mai în glumă, mai în serios, cu Oana Zăvoranu.

„Trebuie să fii pozitiv, să fii zen, ca să atragi lucrurile bune. Bine ai venit în clubul divorțaților! Să știi că este un club foarte ok. La început este mai greu, dar apoi e ok”, i-a spus Zăvo lui Jorge.

Cei doi au făcut chiar glume pe tema divorțului artistului.

„Ceea ce nu știți voi este că eu și Jorge ne simpatizăm de mult timp”, a spus Oana Zăvoranu, în momentul în care Simona Gherghe i-a cerut lui Jorje, în glumă, să recunoască dacă fosta soție a cântărețului Pepe este adevăratul motiv al divorțului său.

Jorge divorțează

Jorge, pe numele real George Papagheorghe, şi soţia lui, Alina, au hotărât să meargă pe drumuri separate după 10 ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță, în vârstă de 3 ani și jumătate.

„E dureros, dar am ajuns amandoi la concluzia că este mai bine aşa. Din respect pentru familia mea, dar şi pentru public, îmi doresc să tratăm acest subiect cu toată discreţia posibilă”, a spus concurentul de la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

 

Sursa: libertatea.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy