Take a fresh look at your lifestyle.

Se incearca coruperea revolutionarilor. Sigur nu vor ceda promisiunilor mincinoase

Diversiunile sunt in forma continuata. O categorie aparte in aceste momente de revolta sunt revolutionarii. Probabil considerati principalii factori de vointa populara, acestia sunt chemati la negocieri. Se intentioneaza manjirea lor cu promisiuni de redare a indemnizatiei cu conditia de a nu mai iesi in strada. Cred in inteligenta revolutionarilor si in demnitatea lor. Ei trebuie sa stie ca cei care acum le promit indemnizatii sunt aceeasi cu cei care nu cu mult timp in urma, plini de aroganta, le luau fara mila aceste venituri. Ei trebuie sa stie ca procedura este una de durata, iar in parlament nu sunt numai cei din coalitie. Promisiunea este foarte greu de pus in practica pe termen scurt si spernata guvernantilor este ca aceste proteste se vor finalize cat mai repede. Foarte bine ca incheie protocoale, sa li se dea banii, dar sa ramana in strada, sa solidarizeze in continuare cu populatia din care si ei fac parte si care este nemultumita din aceleasi cauze. Am spus-o si o repet: Roberta Anastase, Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc trebuie sa plateasca cu libertatea pentru toate actele de coruptie pe care le-au facut in ultimii ani. Sunt fapte pe care orice procuror bine intentionat le pot demonstra in foarte scurt timp. Sper ca va veni momentul in care procurorii profesionisti sa fie lasati sa isi faca datoria si sa cerceteze abuzurile comise de cei invocati mai sus. Sper ca va veni ziua in care puterile in stat vor fi cu adevarat independente unele de celelalte.

Dupa cum se poate vedea in protocol numai PD-L isi asuma obligatia de a reda indemnizatiile revolutionarilor. Mizez pe inteligenta lor, ca nu se vor lasa pacaliti de minciuni ordinare ca acest protocol.

Stima revolutionarilor care raman solidari cu poporul roman si ii asteptam in continuare in strada pentru a scanda intr-o singura voce : Jos Basescu, Jos Guvernul!

Nu va lasati intimidati si mai ales nu va lasati amagiti de promisiuni desarte ale unor oameni fara caracter, corupti pana in maduva oaselor. Daca nu in fata justitiei, cu siguranta in fata lui Dumnezeu vor plati cu varf si indesat!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy