Take a fresh look at your lifestyle.

Scrisoare deschisa//Deputatul Razvan Tanase acuza PPDD si isi da demisia. Acum este in UNPR

Stimaţi colegi,

A trecut aproape un an de zile de când cu onoare activez în Parlamentul României, ca deputat ales în Colegiul 6 Prahova. Am trăit experienţe interesante în acest timp, am avut relaţii principiale cu colegii mei, am avut multe de învăţat de la aleşii care au o experienţă politică superioară mie şi nu vreau să mă opresc aici.

Atunci când am decis să candidez pentru Parlamentul României, am vrut să-i reprezint în Camera Deputaţilor pe minunaţii locuitori ai Colegiului nr. 6 Prahova, pentru simplul şi puternicul argument că de aici sunt şi mă simt efectiv acasă. Aici m-am născut, am crescut, am absolvit şcoala, aici am rudele şi prietenii, m-am format ca om şi am considerat că absolut moral este să întorc către VECINII mei toată priceperea mea în ceea ce înseamnă politică.

Prin bunăvoinţa cetăţenilor din acestă superbă zonă a judeţului Prahova, am ajuns în Camera Deputaţilor pe listele Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Din păcate, acest partid şi-a pierdut mai mult decât aş fi crezut vreodată din anvergura de dinainte de scrutinul parlamentar de anul trecut, nemaifiind deloc o „voce a poporului”. În aceste condiţii, animat de interesul naţional, dar şi de cel local, date fiind condiţiile mele de apartenenţă naturală la arealul zonei Boldeşti-Scăeni, am luat decizia, ca începând de astăzi să activez în cadrul grupului parlamentar PSD, aderând la UNPR. Consider că în acest mod voi putea să-mi duc la bun sfârşit proiectele pe care le-am anunţat în campanie pentru colegiul pe care îl reprezint, întrucât la viitoarele alegeri nu vreau să mă ascund de ochii alegătorilor mei pentru a mă scuza că nu am putut face mai nimic din ceea ce mi-am propus şi le-am promis.

Aşa să-mi ajute Dumnezeu!

 

 

Deputat Răzvan Ionuţ Tănase


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy