Take a fresh look at your lifestyle.

Scandal la ZOO// Inaintea cangurului, sapte iepuri au fost ucisi in acelasi mod. Dragos Rusu da de pamant cu directorul Bogdan Toader

Pe adresa redactiei am primit un mail de la medicul veterinar Dragos Florin Rusu, care este un drept la replica al acestuia impotriva afirmatiilor denigratoare la adresa sa, facute de directorul Parcului Constantin Stere, Bogdan Toader.

In masura in care afirmatiile de mai jos sunt reale, personal sunt indignat de comportamentul directorului care se vrea in Parlamentul Romaniei, fiind membru PSD. Din cate reiese din text, inainte ca singurul cangur al Gradinii Zoologice sa fie omorat de cainii comunitari rataciti in zona, au fost omorati 7 iepuri. Bogdan Toader ar fi fost informat, dar nu a luat nicio masura, iar in acest caz responsabilitatea decesului cangurului i se poate imputa. Marturiile medicului Dragos Rusu sunt foarte importante pentru o eventuala ancheta instrumentata de organele abilitate (care n-au miscat un deget pana acum) si pornesc un scandal de proportii care ar trebui sa se lase cu DEMISIA directorului pus in functie de Iulian Badescu, pe filiera PSD, fara niciun concurs, in stilul sau caracteristic. Mai mult, Toader a recurs la amenintari pe linie de partid, inregistrand convorbirile personale ale doctorului, dupa cum marturiseste acesta in dreptul la replica de mai jos.

Inadmisibil! Mai ales pentru un individ care doreste sa candideze la Alegerile Parlamentare cum este Bogdan Toader.

DREPT LA REPLICA

Ma  vad nevoit sa raspund unor acuzatii deosebit de grave facute de catre Domnul Toader Bogdan la adresa mea, acuzatii care vizeaza cel putin elemente ce formeaza nu numai infractiunea de denunt calomnios dar si aceea de insulta la adresa mea.

Afirmatiile Domnului Toader Bogdan au adus o vadita stirbire a imaginii mele profesionale, morale, sociale mai ales ca argumentele aduse de acesta in mentinerea afirmatiilor  lui nu au nici un corespondent in realitate, adica acestea nu exista.

 

–         cu privire la nefericitul eveniment legat de exemplarul de cangur, va aduc la cunostinta ca acest lucru putea fi prevenit,  daca ar fi fost luate masuri pentru  siguranta acestuia, inca din data de 9.08.2012, cand a fost informat ca un nr foarte mare de caini au omorat pe timpul noptii un numar de 7 exemplare de iepuri(inf nr 5824/9.08.2012), acesta doar semnand ca a luat act de eveniment, fara a fi luata vreo masura in acest sens.

–         In legatura cu pregatirea mea profesionala va asigur ca exista nenumarate note de control sau inspectie din partea “Directiei Sanitar Veterinara Prahova “pe toata perioada in care mi-am exercitat functia de Sef Serviciu Ocrotirea Animalelor si Mediului, care au fost incheiate fara a fi semnalate nereguli in serviciul pe care l-am condus.

–         in data de 31 iulie 2012 personal am intocmit un referat cu propunerea de sanctionare pentru paznici, deoarece acestia nu si-au indeplinit sarcinile de serviciu in acea noapte, iar dumneavoastra nu ati fost de acord.

–         In legatura cu dosarele penale, de care ati facut referire in declaratia de presa, va aduc la cunostinta ca unul dintre aceastea a primit propunerea de neinceperea urmaririi penale cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor prev. si ped.de art. 246 din Codul Penal si art.6 din Legea nr.205/2004.

–         Vreau sa va informez pe aceasta cale ca am fost amenintat de catre Domnul Toader Bogdan sa nu “apara vreo hartie in presa sau la partid” cu privire la activitatea din cadrul “Administratiei Parcului Memorial Constatin Stere Ploiesti” ca altfel o sa faca publice reclamatii din partea cetatenilor si o sa ajunga pana la desfacerea contractului de munca.

–         Am fost invitat la biroul acestuia din cadrul A.P.M.C.S.Ploiesti, cand ma aflam in concediu, pentru a fi amenintat atat eu cat si familia mea si pentru a-mi spune  ca  mi-a interceptat (in mod illegal) convorbirile telefonice cu scopul de a ma intimida, fapt pentru care il atentionez sa citeasca Codul de Procedura Penala articolul 91 indice 1unde sunt prevazute cazurile de ineterceptare si inregistrare a convorbirilor.

–         In nenumarate randuri am incercat sa solutionam impreuna neregulii si abateri disciplinare ale salariatiilor, dar aceasta s-a impotrivit vehement spunandu-mi ca el doreste “notorietate”,ca acesta urmeaza sa plece sa candideze pentru un colegiu si nu doreste sa piarda nici macar un vot, explicandu-mi ca a acceptat aceasta functie pentru numarul mare de angajati si voturile care ar putea sa vina de pe urma acestora.

–         A pus in pericol buna desfasurare a adapostului de caini comunitari, deoarece incepand cu data de 8.08.2012 de cand mi-a incetat numirea in functia de Sef Serviciu nu mai exista medic care sa gestioneze substantele cu regim special, folosite de tehnicieni in capturarea cainilor comunitari, astfel numarul de capturare a acestora a fost redus considerabil de la aproximativ 20 de exemplare/zi la 2/3 exemlare/zi.

Regret ca am fost nevoit sa comentez si sa dezvolt asemenea subiecte care nu caracterizeaza un conducator de institutie, care nu fac parte din regulile mele de viata, insa am considerat ca o eventuala tacere a mea ar putea confirma tacit sustinerile acestuia.

Cu deosebit respect,

Rusu Dragos Florin

P.S. Din partea mea catre cei din presa locala si centrala care nu obisnuiesc sa citeze sursa, in cazul in care acest drept la replica apare prima data aici. Iertata-mi fie repetitia, dar …Citati sursa dati-va in puii mei de hoti ordinari ce sunteti !!!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy