Take a fresh look at your lifestyle.

Salman Khan, iubitul Iuliei Vantur a fost gasit vinovat de braconaj

Un tribunal indian a descoperit ca superstarul Bollywood, Salman Khan, a fost declarat vinovat de vanarea si capturarea unor animale salbatice, respectiv antilopelor indiene, o specie protejata, în 1998.

Iubitul Iuliei Vantur a ucis cele două antilope, in statul vestic Rajasthan, in timp ce filma pentru o productie Bollywood.

Patru alti actori care au jucat cu el in film si au fost de asemenea acuzați de infractiune au fost achitați de instanța din Jodhpur. Khan, în vârstă de 52 de ani, se confrunta acum cu o posibila executare a pedepsei intre unu si sase ani de închisoare. El poate face apel impotriva verdictului.

Una dintre cele mai mari vedete din Bollywood, actorul a aparut in mai mult de 100 de filme si are un numar impresionant de fani care ii urmaresc filmele in intreaga lume. Iubitul Iuliei Vantur, fosta vedeta Pro Tv, s-a mai confruntat in trecut cu probleme care l-au adus in fata instantelor indiene.

In decembrie 2015, Khan a fost eliberat intr-un caz in care a omorat intr-un accident de masina, un om fara adapost din 2002.

Cazul initial de braconaj impotriva lui a fost depus de comunitatea locala , care venereaza si se închina la antilopele indiene protejate de lege.

Credeti ca prietenii dvs. ar fi interesati? Distribuiti acest articol pentru ei!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy