Take a fresh look at your lifestyle.

S-a stins lumina la televiunea lui Dan Diaconescu. OTV a ramas fara licenta tv

Minunea s-a produs, ar spune unii, deranjati de forta pe care a capatat-o Dan Diaconescu. Impreuna cu OTV, Dan Diaconescu a creat un partid intr-un an de zile, care a ajuns una dintre fortele in parlamentul Romaniei. Multi romani necajiti au gasit locul in care sa isi spuna pasurile, iar politicienii au fost tinuti in frau de catre acest DD si OTV. Din pacate, boss-ul de la OTV a exagerat, de multe ori, in goana sa dupa audienta.

La propunerea Laurei Georgescu, presedinte CNA, astazi a fost retrasa licenta Ocram Televiziune SRL, detinatoarea postului OTV. Argumentele CNA sunt pur legale, invocandu-se art. 57 din Legea audioviziualului,  care spune ca in termen de 6 luni de la aplicarea unei amenzi societatea care detine licenta trebuie sa prezinte un document care arata ca plata a fost efectuata.

Membri CNA au decis in unanimitate retragerea licentei OTV, care oricum ar fi expirat pe data de 28 martie 2013.

Asociatii societatii Ocram Televiziune SRL sunt: Dan Diaconescu – asociat principal (80,1%) şi GMG Media Box SA (19,9%). Acţionarii GMG Media Box SA: PSV Company SA (99,996%), Enache Sorin şi Druică Constantin (cu cate 0,002%). Actionarii PSV Company SA sunt: Elbahold Limited (Cipru) – 54,422728%, Asociatia salariatilor din SNP Petrom SA (25 asociati) – 25%, PSV Company SA – 10,010714% si Actionari persoane fizice (8577) – 10,566558%. Acţionar unic al Elbahold Limited (Cipru) este Berhill Limited (Cipru), al carei actionar unic este Luca Liviu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy