Take a fresh look at your lifestyle.

Rosal nu sfideaza Legea 544/2001, Dalkia DA. Ploiestenii inregistreaza datorii in valoare de 1.259.002,14 lei

Ridic din nou, in atentia voastra, problema administratorului care, conform art. 36 pct. (c) din Legea 230/2007, are ca atributie “efectuarea formalităţilor necesare în angajarea contractelor cu furnizorii de servicii pentru exploatarea şi întreţinerea clădirii, derularea şi urmărirea realizării acestor contracte”. Pentru ce mai este platit un administrator de catre o asociatie, daca se ajunge in situatia in care se inregistreaza asemenea datorii? Este cumva un blat ordinar intre presedintele asociatiei si admnistrator, in defavoarea membrilor care isi platesc datoriile in mod corect? Cei care nu platesc, din diverse motive, unii aflandu-se chiar in imposibilitate, de ce nu sunt ajutati sa gaseseasca solutii chiar de catre presedinte si administrator , pentru a evita iregistrarea unor datorii imense catre furnizori?

Asadar, dragii mei, asociatiile de proprietari din Ploiesti inregistreaza la Rosal, la data de 30.10.2012 datorii de 1.259.002,14 lei. Printre asociatiile “fruntase” la capitolul datorii se afla PT 10, Aleea Ciucului, al carui presedinte un domn in varsta, Niculae Nita, care nu comenteaza in fata administratorului care are 16 asociatii si nu 13 cum credeam noi, intial. Poate ca bietul Nita nici nu stie ce semneaza si va fi tras la raspundere pentru aceste datorii. In facsimil vedeti cum PT 10 are 23.753, 41 lei datorie catre Rosal.

Administratorul cu care va tot tinem pe jar si pe care o sa vi-l dezvaluim maine, dupa ce vom mai face o incercare de a obtine informatiile legate de datoriile catre Dalkia, va face obiectul unui material separat, pe care il puteti citi AICI.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy