Take a fresh look at your lifestyle.

Roberta Anastase- o habarnista plina de ipocrizie

Mi-am calcat pe inima si m-am dus la conferinta de presa organizata de Roberta Anastase si Cristian Burlacu. Am crezut ca, macar in ceasul al doisprezecelea o sa observ o schimbare la presedintele PD-L Prahova, in discursul domniei sale. Din pacate nu a fost asa. Aceasta domnisoara habarnista si plina de ipocrizie ne tinea lectii despre moralitate si decenta. Mai mult, dupa ce ca habar n-are despre ce vorbeste mai vrea sa isi impuna si punctul de vedere.

Pentru cititorii interesati de maretele realizari ale actualei guvernari vom relata ceea ce ne-a fost transmis. Pe scurt, pentru ca tot ce ne-a fost prezentat in cadrul conferintei facea mai mult obiectul Ministerului Muncii, Ministerului Agriculturii si Agentiilor care aloca fonduri europene. Asadar:

  1. Fondurile alocate prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), care vizeaza modernizarea a 10.000 de km de drumuri locale si judetene, modernizarea satelor si realizarea de investitii intr-un sistem integrat de apa-canalizare-statii de epurare in aproximativ 1.500 de localitati. Programul urmeaza sa fie implementat in perioada 2011-2015, fiind alocati in acest sens 4 miliarde de euro in cadrului unui plan de finantare multianuala. Cum era si firesc vor fi alocati bani si pentru Prahova. Mare smecherie… Hai sa ne umflam ca avem banii pe mana si dam de-o ciozvarta si pentru judetul care ne-a dat aceasta “minunata” fiinta, pe numele ei Roberta Anstase.
  2. Se vor construi, Dumnezeu stie pana cand, un numar de 15 crese si 25 de gradinite, care vor avea 855 de locuri, respectiv 1750. Pentru cultura generala a d-rei Anastase incurajarea natalitatii nu se face prin construirea de edificii gazda pentru copii, ci prin protectie sociala.
  3. Noul Cod al Muncii a revitalizat somajul. Cel putin asa sustine d-ra cu pricina, pentru care masurile de sustinere a tinerilor absolventi si a persoanelor cu varste peste 45 de ani, masuri vechi implementate prin legea Somajului sunt prezentate ca realizari. Ce e nou?
  4. A luat cuvantul si Cristian Burlacu, demn reprezentant al nimanui in conferinta de presa. Domnia sa a prezentat masurile pentru mediul rural ca si cum ar fi fost reprezentantul APDRP. Datele prezentate, inutil, de acest domn puteau fi luate de site-ul http://www.apdrp.ro/. Mai bine stateau acasa amandoi.

Si acum sa revenim la scurta discutie la care am asistat, pana m-am ridicat vexat de modul in care Roberta Anastase incerca sa imi impuna punctul domniei sale de vedere cu privire la ONG-ul infiintat sub titulatura “Tinutul Secuiesc” de europarlamentarul roman Laslo Tokes la Bruxelles. Bineinteles menit sa apere interesele romanilor. Ha ha!

In incercarea ei de a-mi implementa ineptiile, tocmai cand ma pregateam sa spun ca acea organizatie se afla intr-o cladire finantata de guvernul ungar, ca in Romania sunt doar 260 de secui conform ultimului recensamant, d-na Anastase a tinut sa opreasca aceasta discutie. Cum nu accept sa-mi puna cineva pumnul in gura m-am ridicat si am plecat. Mi-ar fi trebuit un vagon de lamaie ca sa raman.

Referitor la discutia despre directorul APIA Prahova, care s-a umplut de procurori ieri si a fost destituit, d-na Anastase se facea ca nu stie cum a fost pus in functie acesta, desi ispasise o condamnare anterior. Necunoscatorii trebuie sa stie nu exista numire pe functie in Prahova, la vreo directie descentralizata, fata de care Roberta Anstase sa nu aiba cunostinta. Ca sfat, pe viitor, care speram sa nu existe: Ar fi bine sa vericati inainte pe cine puneti in functii, nu sa ii bagati in puscarie dupa ce i-ati folosit si sa faceti pe nestiutorii. Astfel, ati scuti si banii pentru investigatiile procurorilor si efortul lor de a repara greseala dumneavostra.

Ultimul lucru pe care vreau sa il spun acestei domnisoare schimonosita de frumusete este ca in loc sa arunce cu laturi in Consiliul Judetean, in presa, ar fi bine sa nu uite niciodata cum printr-o aritmetica numai de ea stiuta a distrus vietile a circa sase milioane de pensionari. Si atunci cand va mai incerca sa deschida gura si sa arunce cu noroi in altii sa ii apara in fata toti cei care sufera acum din cauza ei.

Ce pretentii sa avem? Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!!!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy