Take a fresh look at your lifestyle.

Roberta Anastase, mai dulce, dar tot aroganta: „Victor Ponta isi probeaza, zilnic, nesimtirea”

Astazi, mai pe seara, a avut loc o conferinta la sediul ARD, organizata de Roberta Anastase si Adrian Semcu, cei doi copresedinti ai Aliantei Romania Dreapta. Cu mandrie proletara, cei doi au infierat, pe buna dreptate, am spune, cele 100 de zile de guvernare USL.  „Dupa doi ani in care am fost tinta atacurilor cu privire la Legea pensiilor, acum USL isi asuma acest act normativ ca pe o promisiune electorala. Cum poti sa iti asumi aplicarea ei? Pentru Victor Ponta si echipa lui, bunul simt nu are nicio limita. Isi probeaza, zilnic, nesimtirea. De ce nu a aplicat aceasta lege de la inceputul mandatului. De sapte ornu i-a placut, iar jurnalistul cu acelasi nume, ramane in continuare deranjat de aceasta atitudine. E loc de invatat din lectiile trecutului apropiat. Cu siguranta va fi un politician mai bun.i in cele 100 de zile ne-am confruntat cu anunturi de crestere de preturi la carburanti”, a spus Roberta Anastase.
Daca am scrie toate constatarile celor de la ARD, care poarta titlul „Au promis miere, au oferit fiere” pe durata a  100 de zile de guvernare USL, v-ati minuna cate au gasit, iar multe dintre ele sunt evidente si ne afecteaza direct, din pacate. In ceea ce il priveste pe Adrian Semcu, in afara de faptul ca a iterat cam tot ce a spus Anastase, s-a facut remarcat cu o ironie ieftina, dar interesanta, la adresa celui pe care, nu cu mult timp in urma il proslavea, respectiv Crin Antonescu. Citam: „ …despre Antonescu mi-e greu sa vorbesc, pentru ca este o anexa la contract”. Singurul lucru interesant din discursul lui Semcu este ca a subliniat o prostie facuta de USL, adica faptul ca, in cele 100 de zile, au modificat suma prin care o licitatie se atribuie direct, de la 15.000 de euro, la 30.000 de euro.
In conferinta s-a pus problema daca liderii politici locali au batut palma pe colegii, adica daca se stie dinainte cine va castiga si cine va pierde, in conditiile in care Roberta Anastase a marturisit ca mai vorbeste cu Mircea Cosma, dar nu cu Mircea Rosca. A vrut un exemplu de „iepure”( candidat care e bagat la sacrificiu, sa piarda) si i l-am dat: Catalina Bozianu. A luat foc si si-a adus aminte de aroganta-i caracteristica spunandu-mi ca este fost viceprimar si ca lumea o stie. I-am spus ca lumea habar n-are despre ea, pentru ca timp de patru ani a stat izolata in birou, nu a iesit la TV sau in presa, invitand-o pe Roberta Anastase sa iesim impreuna pe strada si sa intrebam orice trecator daca stie cine a fost viceprimar in mandatul trecut. Domnisoara Roberta mi-a indicat sa merg singur, neintelegand ca nu era o invitatie la plimbare si, probabil, nestiind ca mie mi-au placut, dintodeauna, minionele. Nu vroiam decat sa ii demonstrez ca greseste.
Una peste alta, Roberta Anastase a fost mai dulce, dar tot aroganta. Cetateanului Eugen Cristescu nu i-a placut, iar jurnalistul cu acelasi nume, ramane in continuare deranjat de aceasta atitudine. E loc de invatat din lectiile trecutului apropiat. Cu siguranta va fi un politician mai bun, daca isi asuma greselile si evita sa le mai faca.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy