Take a fresh look at your lifestyle.

Restaurantul Boccacio va fi banca de pe 15 octombrie

Intr-una dintre zilele trecute am avut o discutie cu cineva din apropierea lui George Stanciu, care mi-a spus niste lucruri intersante. Nu este un pamflet si nu imi arde sa fac misto de un om cazut, daca se va dovedi ca informatiile pe care vi le relatez sunt reale. Nu eu fac platile pe lumea asta, ci Dumnezeu. Acuma depinde si ce scrie in facturier.

Asadar, ceea ce se stie, si am auzit-o din doua surse este ca George Stanciu este in criza de lichiditati, adica are mari probleme financiare. Din acest motiv, restaurantul Boccacio, pentru care acesta platea o chirie de 5000 de euro lunar isi va schimba destinatia in banca. Bogdan Cont, proprietarul spatiului in care se afla restaurantul Boccacio vrea sa schimbe destinatia in banca.Regresul financiar al lui Stanciu are ca si consecinta, se pare, si inchiderea celulialt local, respectiv TRIP, de la Nord. Conform surselor noastre, fostul consilier local ar mai fi ramas cu Trattoria, de pe strada Valeni.

Cu toate astea, nu-l plangem noi pe George Stanciu si ii dorim sa se redreseze, pentru ca nu ne bucuram de raul altuia. Poate asa ii va veni mintea la cap si va intelege ca ce a facut, nu se face daca te respecti pe tine ca om.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy