Take a fresh look at your lifestyle.

REGELE A MURIT , TRAIASCA REGELE

Se spune ca nu trebuie sa-i doresti moartea dusmanului.

Destept este sa-l faci sa si-o doreasca singur. Cam in aceasta situatie se afla eternul “catindat” Mircea Geoana.

Intotdeauna, am sustinut ca PSD-ul, partidul in care am crezut multa vreme, nu stie sa-si aprecieze (toti) oamenii si se autodistruge.

Sunt destule minti luminate in acest partid.

Domnul Nastase. Domnul Mitrea. Presedintele Iliescu caruia ii putem aduce multe acuzatii, dar nu-i putem contesta luciditatea si talentul politic.

Acestia, ca si altii, sunt politicieni de-o viata, pe care nu-i pot suspecta de ignoranta in privinta prevederilor statutare. Declaratiile lor m-au tintuit in fata televizorului de la declansarea linsajului lui Mircea Geoana.

Nu sunt fan Mircea Geoana, presedinte la ce o vrea el.

Consider ca este un diplomat exceptional, un erudit, dar nu stie ce este jocul in echipa. A fost presedintele Senatului, dar nu are voie sa ignore faptul ca nu (mai) era presedintele PSD-ului.

Exista o disciplina in orice partid si, indiferent de functia pe care o ocupi, trebuie sa te supui deciziilor unui Birou. Nu conteaza cum este el acel Birou. Echipa trebuie facuta, respectata.

In orice vizita privata oriunde in lumea asta, ca fost diplomat, Mircea Geoana se putea intalni cu persoane oficiale. Nu-i sunt interzise relatiile de respect si de prietenie.

Insa Congresului Statelor Unite te poti adresa, cu sau fara prezenta ambasadorului Romaniei, doar cu un mandat. Mandat de la presedintele Romaniei, din partea Senatului sau a partidului pe care-l reprezinti.

Il respect pe Mircea Geoana pentru ca a reusit sa duca partidul la un procent electoral pe care nu-l mai are de prin 2000.

Nu e vina lui ca a pierdut. Nu trebuie pus la zid pentru asta. Cred doar ca incepe sa aiba soarta domnului Petre Roman, a lui Victor Ciorbea si a altora care acum sunt doar…..istorie.

Mircea Geoana trebuia sa fie sanctionat in partid. Dar exclus?!? Domnilor PSD-isti, nu sunteti de ieri de azi in politica.

Chiar nu stiati ca fotoliul de la conducerea oricarei Camere este ocupat de partidul cu cel mai mare numar de parlamentari ?

Sau lucrurile poate sunt aranjate, iar noi, cei care ne holbam la televizor, privim spectacolul incapabili sa intelegem adevaratul joc politic?

Va mai amintiti telefonul dat in noaptea alegerilor din 2009, atunci cand Geoana isi savura cele cateva ore ale Presedintului din Seara de Duminica? Atunci, un reprezentant marcant al PDL-ului l-a sunat pe un alt reprezentant marcant al PSD-ului, spunandu-i: “hai ca sarbatorim ca noi am castigat”. Adica ne batem in fata si-n spate ne dam mana.

Mie povestea asta numita Mircea Geoana imi miroase a blat.

Oricum, pe ultima turnanta inaintea alegerilor, PDL-ul ocupa toate pozitiile importante, iar Blaga are forta. Stie, vrea si poate ! Poate asa trebuie sa faca un partid care-si respecta si-si valorizeaza oamenii. Traiasca Regele!

 

 

Raluca Anghelache

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy