Take a fresh look at your lifestyle.

Recunoasteti personajul? E consilier local si mana dreapta a unui director pus in functie de USL

Este tanar, instruit, dar sufcient de arogant si autosuficient pentru a fi prins cu nadragii in vine. Este mana dreapta a unui director pus in functie de primarul Iulian Badescu si este consilier local PDL. Este paravan pentru afacerile directorului, este printre alte paravane prin care directorul a facut inginerii financiare ca sa nu fie descoperit, deoarece face de 7 ani afaceri cu primaria Ploiesti. Femei interpuse in relatile cu primaria, firme vandute, altele “construite”, contracte de asociere care miros a fals in acte oficiale. Toate acestea intr-un material viitor care poate fi o poveste de succes, daca n-ar fi un mod ieftin de a face multi bani, profitand de relatiile de partid. Ne-am propus sa va prezentam pe cei pe care i-ati votat cu sufletul sau buzunarul deschis si de la care asteptati sa va fie alaturi. Cat de curand vrem sa vi-l prezentam in toata splendoarea pe George Stanciu, consilierul local PSD pe care il consideram printre cei mai slab pregatiti pentru functia in care a fost ales. Pana la aceasta data atuurile domniei sale sunt…sau este… prietenia cu Sebastian Ghita, Dragos Patraru, Bogdan Stoica si iulian Badescu. Cam subtiri am spune!

In ceea ce il priveste pe domnul din poza ii multumesc ca…in aroganta domniei sale a postat pe pagina de Facebook locurile de munca…coroborate, usurandu-mi munca in demontratie ce o am de facut. Intrebarea ar fi: Daca este consilier local cu domiciliul in Poiesti, de ce trece pe pagina de FB ca sta in Bucuresti?

Poate ca acolo ii este domiciliul din buletin. Dar, in aceste conditii, cum a candidat pe liste la Consiliul Local Ploiesti? E o intrebare pentru domnul prefect Marius Sersea, care se chinuie de o saptamana, in colaborare cu reprezentantii RAR Bucuresti, sa gaseasca raspunsul la incompatibilitatea domnului Radu Socoleanu. Asteptam, asteptam!

Cei care recunoasteti personajul si aveti date despre activitatea sa, pe care sa le confruntam, trimiteti raspunsul pe adresa de mail incomodph@yahoo.com. Din pacate, nu va putem oferi premii, dar va asiguram de confidentialitate maxima.

E valabil si pentru cei care stiti mai multe despre activitatile domnului Stanciu George.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy