Take a fresh look at your lifestyle.

Reactia unui om tradat///Volosevici sare la gatul Robertei Anastase cu marturisiri complete

Dupa un an jumatate de tacere, Andrei Volosevici spune care este adevarul despre actuala lui relatie cu Roberta Anastase. Nu pentru ca nu ne-am fi gandit ca e asa, dar cand e confirmata tocmai de cel care este marginalizat, atunci afirmatiile au mare greutate. Ma bucur sa constat ca Volosevici ia, in sfarsit, taurul de coarne si sare la gatul Robertei proclamand-i tradarea cu subiect si predicat. Are sange in instalatie, nu ca Adrian Dobre, actualul presedinte al PDL Ploiesti care, probabil, intreaba pe Roberta si ce gen de hartie trebuie la toaleta, inainte de a o cumpara. Este revoltator ce spune Volosevici despre sprijinul pe care l-a primit de la fosta doamna Anastase, actualmente Farca, cu ocazia alegerilor. In loc sa il sune pe el si sa-l sprijine moral, juridic pentru presupusa fraudare a alegerilor, l-a sunat pe Badescu sa-l felicite. Cu prieteni ca Roberta Anastase, cine mai are nevoie de dusmani?
N-ar fi rau ca slugile care vor vota maine la alegerile pentru presedintia organizatiei judetene a PDL sa se gandeasca de doua ori inainte de a vota, chiar daca au fost selectati pe spranceana. Roberta, mi-ai promis intr-o conferinta ca sprijini in Consiliul Local, proiectul de HCL propus de Alianta pentru Drepturile Omului din Romania pentru rezolvarea problemei cainilor comunitari. Nu o faceai pentru mine, ci pentru ploiesteni, dar te-a durut in motul de la basca. Cand cineva imi promite ceva si apoi nu se tine de promisiune, cand ma minte…nu-l uit si nu-l iert. Aviz amatorilor!
 Iata postarea lui Andrei Volosevici de acum cateva minute pe Facebook si intelegeti ce e de inteles din ea:

Buna mea colegă mă lasă rece!

Am aflat stupefiat de declaraţiile pe care le-a făcut buna mea colegă Roberta Anastase într-o emisiune a cărei invitată a fost alaltăieri seară. Asta la scurt timp după ce a ieşit cu un comunicat în care îmi transmitea, printre rânduri, că dacă sunt băiat cuminte o să fiu candidatul PDL pentru Primăria Ploieşti la alegerile din 2016!

Pur şi simplu am rămas siderat să aflu că buna mea colegă are o “relaţie bună” cu primarul Iulian Bădescu şi o “relaţie rece” cu subsemnatul. Credeam că declaraţiile de prietenie dintre cei doi se rezumă doar la desele momente în care au câte un tete-a-tete discret, ori la acelea în care domnul Bădescu are nevoie ca de aer de majoritate în Consiliul Local pentru a mai vinde pe doi bani câte un teren de milioane de euro al Ploieştiului. În niciun caz nu am crezut că buna mea colegă, un politician desăvârşit, va simţi nevoia să oficializeze la televizor relația.
Eu am înţeles multe din declaraţia doamnei care mâine va fi realeasă, cel mai probabil cu unanimitate, preşedinte al PDL Prahova. Printre altele, am înţeles şi cum este posibil să pierzi o campanie în care oamenii votează într-un fel, dar rezultatele sunt numărate în direcţia opusă, iar primul gest pe care îl face buna ta prietenă, preşedinte al organizaţiei, este acela de a pune imediat mâna pe telefon să fie prima care îl felicită pe noul primar şi nu pentru a reclama frauda?!
Întrebarea mea vi se adresează vouă, cei care priviţi circul ăsta ieftin. Voi înţelegeţi ceva din asta?
Este evident că întodeauna le voi mulțumi oamenilor din organizația PDL Ploiești pentru eforturile pe care le-au făcut, eforturi prin care în patru ani de administrație Volosevici am reușit să schimbăm orașul.
Doamnei președinte Roberta Anastase îi urez succes în “greul examen” pe care îl va da, la alegerile de joi, în faţa unor persoane selectate cu maximă atenţie pentru a nu se tulbura atmosfera festivă şi îi sugerez să stea liniştită: nu există nici cel mai mic risc să fie întrebată de cineva cum a fost posibil ca organizaţia PDL Prahova să piardă la alegerile locale președintele Consiliului Județean Prahova (pentru a doua oară!) sau să piardă alegerile parlamentare din colegii precum: Sinaia, Vălenii de Munte, Câmpina, Băicoi, Mizil… Cine este responsabil?!?
Al dumneavoastră, Andrei Volosevici
Ploiești, 6 noiembrie 2013

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy