Take a fresh look at your lifestyle.

Raul Petrescu, viceprimar Ploiesti: “Sacrificiile pe care le fac suporterii, meci de meci, ne-au condus la initierea acestui proiect”

Pentru sedinta de Consiliu Local din luna august se anunta vesti bune pentru suporterii echipei de fotbal Petrolul. Astfel, Raul Petrescu, viceprimarul municipiul Ploiesti impreuna cu consilierii locali ai PSD au anuntat ca vor promova un proiect de Hotarare prin care Stadionul Ilie Oana va trece din patrimoniul SC SGU Ploiesti SRL la CSM Ploiesti. Motivul este acela ca in urma acestei treceri in patrimoniul CSM Ploiesti se va schimba grila de impozitare a terenului si cladirilor, pentru ca nu va mai fi vorba de un platitor care este societate comerciala ci o directie din subordinea primariei. Din cate stim, se platea un impozit mare care se transforma intr-o gaura neagra in bugetul clubului de fotbal sau al SGU, de-acum cuantumul impozitului fiind mai mic. “ Petrolul va ramane sa joace pe stadionul Ilie Oana, pentru ca acesti minunati suporteri merita sa vada echipa fanion a judetului jucand pe terenul care a consacrat-o. Sacrificiile pe care le fac suporterii, meci de meci, ne-au condus la initierea acestui proiect”, ne-a declarat Raul Petrescu, viceprimar Ploiesti.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy