Take a fresh look at your lifestyle.

Raul Petrescu, in pas alert spre instanta, in dosarul -cumparare de infuenta-

Dupa cum se stie, viceprimarul Raul Petrescu este in atentia DNA, inca de anul trecut, intr-un dosar de cumparare de influenta. Mai exact, procurorii DNA au retinut in rechizitoriu ca, in perioada martie- aprilie 2013 inculpatul Oprea Adrian Alexandru, prin intermediul inculpatilor Neacsu Nicolae si Petrescu Raul, a primit de la inculpatul Bogdan Lucian suma de 200 de euro. Motivul ar fi fost acela ca Oprea Adrian ar fi lasat sa se inteleaga ca are influenta pe langa funcţionarii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Prahova, pentru a-l reprograma pe Bogdan Lucian la un examen auto mai repede decat era normal, dupa ce picase examenul la proba practica. Mai mult, din rechizitoriu reiese ca acesta avea un contract de munca in strainatate.

Astfel, Bogdan Lucian ar fi beneficiat de sprijinul lui Neacsu Nicolae, care i-ar fi solicitat lui Raul Petrescu sa intervina pe langa Oprea Adrian, pentru ca primul sa sustina exemenul auto mai devreme.

De ceva timp, dosarul a ajuns pe rolul instantei de judecata si, din cate am aflat, se judeca cu repeziciune, mai mult in ceea ce-l priveste pe Raul Petrescu, acesta avand termen la sfarsitul acestei saptamani, spre deosebire de ceilalti inculpati care au termenele mai lungi.

La un moment dat, Raul Petrescu a afirmat ca dosarul ar fi unul politic. Daca este asa asteptam ca in cel mai scurt timp sa mai cada o capatana politica, in speta a viceprimarului.

Sursa foto: altphel.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy