Take a fresh look at your lifestyle.

Raspuns de la Parchet// Dosarul lui Tavi Feraru este in lucru. Asteptam dovedirea faptuitorilor

Saptamana trecuta am solicitat un punct de vedere din partea reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova pentru a va aduce la cunostinta in ce stadiu se afla dosarul pentru tentativa de omor, acum pentru omor in cazul Octavian Feraru.

Din raspunsul primit, pe care il puteti citi din fotografie, reiese ca exista doua dosare intocmite de politsti, unul pentru tentativa de omor si unul pentru infractiuni rutiere. Ambele sunt acum cercetate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova. Avand in vedere ca pe data de 1.09.2013, Tavi Feraru a decedat ca urmare a multiplelor traumatisme, straine am spune noi de o cadere de pe bicicleta, acum incadrarea ar trebui sa fie …omor. Desi nu se mentinoeaza in raspunsul primit, suntem convinsi ca asa este.

Potrivit adresei primate de noi, dosarul pentru omor este, in continuare, in cercetare si speram ca procurorii sa urmareasca toate pistele si sa ia masurile necesare impotriva acelor politisti care au obstructionat ancheta atunci cand au decis sa spele strada unde era sangele lui Octavian Feraru si eventualele probe.

Asteptam cu interes rezultatele anchetei si speram ca ele sa fie obiective si sa scoata la iveala autorii acestei fapte, autori pe care ii stie toata lumea din cartier, numai politstii, nu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy