Take a fresh look at your lifestyle.

Raportul medico-legal demonteaza ideea de malpraxis. Pacienta Adinei Alberts si-a agravat singura si

 

Un examen medico-legal facut Laurei R., femeia care a acuzat-o pe Adina Alberts de malpraxis, arata ca pacienta ar fi de vina pentru suferintele aparute dupa interventia de marire a sanilor, pentru ca nu ar fi respectat indicatiile medicului si nu s-ar fi protejat suficient, lovindu-se cu usile liftului.

Tanara de 31 de ani care a fost operata la sani de celebrul medic Adina Alberts si-a pregatit din timp razboiul dus in instanta cu „esteticianul vedetelor”. In octombrie 2010, la cateva luni de la operatia de marire a bustului, Laura R. a cerut magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 sa dispuna efectuarea unui examen medico-legal, pentru a strange dovezi impotriva clinicii. Actul medico-legal a fost intocmit si, chiar daca nu o avantaja, pacienta a continuat demersurile. In ianuarie 2012 a dat-o in judecata pe Adina Alberts, sustinand ca operatia a fost nereusita si i-a creat puternice traume fizice si psihice, pentru care a solicitat o compensatie de 100.000 de lei si 9.500 de euro. Concluziile raportului de expertiza nu ii sunt favorabile femeii care acuza medicul estetician de malpraxis. Medicii au stabilit ca, dupa operatie, Laura R. a suferit un „traumatism mamar”, fiind lovita de usile unui lift, fapt care a determinat modificari si complicatii in procesul de cicatrizare la sanul drept. „Asimetria mamara actuala este urmarea nerespectarii recomandarilor medicale, care interziceau orice traumatism in perioada de vindecare, cea de-a doua operatie plastica (facuta tot de Adina Alberts, in vederea reasezarii sanului – n.r.) fiind efectuata pe structuri anatomice modificate traumatic, ceea ce a facut imposibila restabilirea simetriei implanturilor mamare la acel moment.” Aceasta este concluzia medicului legist, care a explicat ca infectia ulterioara operatiei, necroza tegumentara, „a constituit un eveniment imprevizibil, consecinta unui granulom de fir”.

 

Sursa: cancan.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy