Take a fresh look at your lifestyle.

Raluca Pastramă i-a făcut farmece lui Pepe?

 

Loredana Pastramă susţine că sora ei vitregă, Raluca, i-ar fi făcut farmece cântăreţului, pentru ca acesta să o ceară de soţie.

Se pare că Raluca Pastramă s-ar fi dus la un preot care deschide „Cartea” pentru a-l „lega” pe Pepe de ea. „Este adevărat că la un moment dat Raluca s-ar fi dus la un tămăduitor. S-a dus cu mama ei, Victoria, la un om care susţine că e preot, că deschide Cartea. Acum două luni s-a dus, prin februarie. Susţin asta şi am dovezi şi vi le voi arăta mâine. A fost acolo ca să-i facă lui Pepe farmece ca să stea cu ea, să îl lege de ea. Am fost eu cu ea şi cu mama ei, Victoria. Eu sunt oaia neagră a familiei, dar am mers cu ele, au zis că probabil o să le ajut. M-au luat cu ele. O să vadă lumea că Pepe este cu ea din cauza farmecelor. S-au dus cu nişte lumânări, cu un tricou de-al lui Pepe, cu o fotografie de-a lui, cu şapte lumânări şi cu tămâie. Da, am asistat la ritual”, a mărturisit Loredana Pastramă în emisiunea „Drept la ţintă” de la Kanal D.

Loredana spune că a fost cu sora ei şi cu mama acesteia la un tămăduitor din zona Berceni. Ea mai susţine că are dovezi, înregistrări video pe care le va da publicităţii în curând.

 

Sursa: cancan.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy