Take a fresh look at your lifestyle.

Radu Moraru despre Mircea Badea: „O maimuţă penibilă creată din foame. Antena 3 l-a luat din milă şi

 

Radu Moraru şi Mircea Badea au de ani buni lucruri de împărţit întrucât nu ratează nici un moment să se atace în public. De această dată, Radu Moraru l-a făcut praf pe prezentatorul Antenei 3: „A fost creat din foame. Antena 3 l-a luat din milă şi se prostituează pentru un pumn de mălai”.

După un război al declaraţiilor cu Radu Banciu, a venit din nou rândul lui Radu Moraru să dueleze cu realizatorul emisiunii „În gura presei”. „Mircea Badea a fost creat din foame, era lihnit şi gata de orice când Antena 3 l-a luat din milă! A acceptat toate perversiunile posibile pentru un pumn de malai si se prostitueaza non stop. L-au umilit si il umilesc toti sefii, in special Voiculescu. Este cel mai prost, mai complexat şi mai papagal gurist din toata menajeria Turnatorului. Cred că este bolnav şi îmi pare foarte rău că părintii nu îl ţin în casă”, a scris Radu Moraru pe blogul său.

Acesta a continuat: „Este periculos şi muşcă ori de câte ori nu are gura plină de rahat! Îi place moartea, o cere ori de câte ori impotenţa îl impiedică să ducă o confruntare de idei! Este cea mai penibilă maimuţă roz pe care am întâlnit-o purtind pijamalute cu iepuraş”.

Radu Moraru a punctat: „Minciunica Badea, îţi doresc să trăieşti toată viaţa ca sclav al lui Voiculescu! Vezi că are proces astazi! Şi roagă-l să nu mai mănânce ardei iute că d’aia te ustură limba! Să trăieşti bine băi oligofrenule!”.

În urmă cu o zi, Badea l-a acuzat pe Radu Moraru că ar fi minţit într-o postare pe blogul său (nasul.tv) în care i-a numit pe parlamentarii care ar fi votat pro şi contra A.C.T.A.

 

Sursa: libertatea.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy