Take a fresh look at your lifestyle.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie Bacău, prins la furat

 

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Bacău a fost ridicat de anchetatori, el fiind prins sustrăgând medii de stocare de date dintr-un supermarket, valoarea obiectelor ridicându-se la 500 de lei, au declarat surse judiciare.

Oficialul DGA, Roland Filipescu, a fost prins în flagrant delict, sustrângind stick-uri de memorie USB, în supermarketul Real din Bacău de către angajaţi, precizează sursele citate.

„Pe rolul Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău a fost înregistrată, la data de 14 februarie 2012, o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat faţă de un ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie Bacău”, informează, marţi, Biroul de presă al Ministerului Public.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, la data de 13 februarie 2012, acesta a sustras dintr-un supermarket din localitate diferite medii de stocare a datelor (pe care le-a ascuns în îmbrăcăminte) în valoare de aproximativ 500 lei, părăsind incinta magazinului fără a achita contravaloarea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, precizează sursa citată.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy