Take a fresh look at your lifestyle.

Puchenii Mari// Primarul s-a implicat si a colectat mare parte din cantitatea de apa care inundase scoala

Iata cum se agita apele si la propriu si la figurat, atunci cand scrii ceva despre un om din PSD. Un amic care e pesedist in localitatea Puchenii Mari, chiar in Consiliul Local a vazut articolul scris despre primarul Constantin Alexandru Sorin, caruia ii reprosam ca nu s-a implicat dupa ce ploile au facut ravagii in Prahova, inclusiv in localitatea pe care o conduce( Vezi AICI). Pozele pe care le-am primit pe mail de la cineva din Puchenii Mari aratau ca scoala din localitate era impracticabila. Amicul pesedist revoltat, un simpactic de altfel, pe numele sau Laurentiu Voicu a tinut sa imi arate ca primarul si el s-au implicat si au rezolvat problema. Pozele pe care le-a postat pe Facebook si pe care le regasiti aici arata ca a avea dreptate si ca pompa si-a facut datoria si a absorbit o mare parte din apa care nu permitea accesul in incinta scolii. Cu toate astea, apa a mai ramas in cantitati destul de mari, dar scoala se poate frecventa. 
Mi-a placut postarea amicului care spunea ca articolul scris anterior ar face parte din strategia PNL de denigrare a bunului samaritean care ar fi primarul Constantin Alexandru Sorin. Il asigur pe aceasta cale ca putin ma intereseaza care e strategia PNL, care nu este prea diferita de cea practicata de PSD mult timp si care sper sa nu se mai repete de-acum incolo ca mi se face scarba de genul ala de campnaie in care candidatii isi mascheaza incompetenta, aruncand cu noroi in oponentii lor, in loc sa vina in fata alegatorilor cu proiecte viabile, care pot fi puse in aplicare, nu povesti de adormit copiii.
Cand veti intelege stimati politicieni ca sunteti in slujba cetatenilor si nu dusmanii lor sau sefii lor, atunci poate ca vom avea si noi o viata mai buna asa cum o mritam, ca d-aia muncim. Pana atunci…speranta moare ultima, dar ucide incet, incet!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy