Take a fresh look at your lifestyle.

Protest la Parlamentul Romaniei impotriva certificatului verde

Bucuresti// Romania a fost impartita in doua, in ceea ce priveste vaccinarea. Pentru ca sunt foarte multi romani care o refuza, statul a trecut la masuri care mai de care care sa convinga cetatenii. Ba un voucher de 100 de lei, eventual si un mic cu bere, iar cand a vazut ca romanul inca refuza, vrea sa treaca la represalii, pe fondul masurilor luate si in unele state europene. Este vorba despre certificatul verde ale carui consecinte in plan social nu sunt studiate in amanunt ci doar se experimenteaza, atat in Romania cat si in alte state.
Astazi, 16.11.2021, la prima ora a diminetii, in fata Parlamentului Romaniei, un cetatean cu o pancarda demonstra pasnic impotriva certificatului verde, pe care il considera o forma de a i se lua libertatea.

Nu stim ce vor decide parlamentarii si cum se vor racorda la ceea ce au facut alte state, dar poate ca ar fi bine sa tina cont de caracteristicile societatii romanesti in aplicarea acestei masuri. Suntem o tara saraca, o populatie cu venituri mici, iar implementarea certificatului verde atat in institutiile publice cat si in privat, poate avea consecinte grave, daca nu exista si solutii alternative pentru cei care nu se vor vaccina, indiferent care ar fi motivele.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy