Take a fresh look at your lifestyle.

Proprietarul magazinului de unde a căzut gheaţa care a omorât un om, amendat de primărie cu 2.500 de

 

Proprietarul complexului comercial din centrul municipiului Bârlad, de pe acoperişul căruia a căzut o cantitate importantă de gheaţă şi zăpadă care a omorât un bărbat de 43 de ani, va fi amendată de primărie cu 2.500 de lei pentru că nu a îndepărtat din timp ţurţurii de pe streşinile magazinului.

Primăria Bârlad îl va amenda cu suma maximă prevăzută de o hotărâre de Consiliu Local (CL), respectiv 2.500 lei, pe proprietarul imobilului care deţine complexul comercial din centrul municipiului pe motiv că nu a îndepărtat din timp zăpada şi ţurţurii de pe acoperişul şi streşinile magazinului, care s-au dovedit a fi fatali chiar pentru un angajat al societăţii în cauză.

„Conform HCL nr. 22 din 2002, toţi agenţii economici au obligaţia de a-şi îndepărta ţurţurii de pe acoperişuri, precum şi zăpada din faţa imobilelor. Ei pot să apeleze, evident contracost, la pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. În cazul de faţă, vom aplica sancţiunea maximă pentru proprietarul complexului comercial, de 2.500 lei. Oricum, la cât de gravă este situaţia, cu un om care a murit, aproape că nu mai contează această amendă”, a declarat, luni, primarul municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a murit, luni după-amiază, la scurt timp după ce o cantitate importantă de zăpadă şi gheaţă a căzut peste el de pe acoperişul complexului comercial din centrul municipiului Bârlad. Incidentul a avut loc în timp ce bârlădeanul, angajat al firmei care deţine centul comercial, îndepărta zăpada din faţa magazinului.

 

Sursa: mediafax.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy