Take a fresh look at your lifestyle.

Probleme la SGU// Nu mai sunt bani de salarii

UPDATE: In urma acestui articol, ne-a contactat Donald Constantin, directorul SGU care ne-a comunicat ca astazi, banii vor fi dati salariatilor.” Inca de vineri banii se aflau in Trezorierie, circa 12 miliarde alocati pentru salarii. Nu stiu cine a spus ca nu se stie cand se vor da salariile, dar nu este asa. In legatura cu angajarea salariatilor de anul trecut incoace, va pot spune ca am preluat SGU cu 750 de angajati, iar acum cunt 820, in conditiile in care am preluat si Stadionul Ilie Oana, Hipodromul, Serviciul de iluminat”, ne-a declarat directorul SGU. Ne bucuram ca a reactionat si prin intermediul nostru ii linisteste pe salaratii firmei pe care o conduce, iar in privinta angajatilor, in masura in care au fost angajati doar 70( si nu la birouri) pare rezonabil, in raport cu marirea volumului de activitate.
Vinerea trecuta, ca orice firma care se respecta, Societatea de Gospodarire Urbana Ploiesti trebuia sa dea salariile angajatilor, fiind in apropierea datei de 10. Desi oamenii s-au dus increzatori la caserie, au plecat, din pacate pentru ei, cu buza umflata si doar cu “fluturasele” in buzunar. Nici urma de salariu si, mai mult, nici de speranta, pentru ca raspunsul a fost…nu stim ca primiti bani. Una dintre cauzele acestui esec poate fi faptul ca de un an de zile, la SGU s-au angajat circa 200 de persoane, majoritatea la birouri pe salarii bunicele, fata de amaratii care trudesc prin caldura.

Din cate am aflat ar fi prima data cand are loc acest colaps salarial, ceea ce nu ar fi chiar atat de ingrijorator, in mod normal. Numai ca incertitudinea care planeaza ridica semne de intrebare asupra bunei functionari a SGU. Atragem atentia conducerii SGU pe aceasta cale ca oamenii au nevoie de salarii, asa mici cum sunt la multi dintre ei, la fel de mult ca apa care trebuia acordata pe canicula si nu a fost!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy