Take a fresh look at your lifestyle.

Primarul Ploiestiului a solicitat oficial, ieri, 20 de milioane de lei de la CJ Prahova pentru punerea in functiune a structurii 5. Vezi si apelul video pentru presedintele I. Dumitrescu

Pe data de 1 februarie se supunea votului consilierilor judeteni buugetul acestei insitutii. Prezent la aceasta sedinta, Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova a lasat de inteles ca este o ogligatie din partea unitatii pe care o conduce sa sprijine municipiul Ploiesti, mai ales ca are un buget mare. Unul atat de mare cum nu a mai fost vreodata, iar acest lucru ne da sperante pentru injectia de capital in vederea pornirii cazanului 5 si turbinei 5, in suma de 20 de milioane de lei din bugetul judetean.

Pentru ca Intransigent a vrut sa se asigure de seriozitatea primarului Andrei Volsoevici in solicitarea sprijinului pe care d-ul Dumitrescu a afirmat public, dupa cum veti vedea in materialul video de mai jos, ca il va oferi ploiestenilor in ce priveste termia. Astfel, chiar ieri de ziua Intragostitilor, primarul Volosevici a trimis o solicitare catre CJ Prahova in care solicita 20 de milioane de lei “pentru achizitionarea gazelor in vederea punetii in functiune a instalatiilor care produc energie electrica si termica in cogenerare”. Din discutiile cu primarul Andrei Volosevici a reiesit faptul ca e nevoie de aceasta injectie de capital pentru ca lucrurile sa inceapa sa curga normal, iar in acest moment e nevoie bani saptamana viitoare pentru a nu sta la mana …incasarilor prezente care sunt la limita.

” Am avut prilejul sa discut fata in fata cu d-ul presedinte Iulian Dumitrescu si mi-a lasat impresia ca este un om de cuvant. Mizez pe faptul ca domnia sa va respecta ce a spus in plenul sedintei CJ din 1 februarie si care se afla in spatiul public pentru ca, oric3e s-ar spune, a vorbit presedintele Consiliului Judetean Prahova, cea mai puternica institutie judeteana. Ar fi trist pentru ploiestenii racordati la sistemul centralizat ca d-ul Dumitrescu sa ii amageasca si sa nu organizeze o sedinta de indata chiar saptamana aceasta, pentru ca am vazut ca este un om operativ, in care sa prevada sprijinul de 20 de milioane de lei pentru ca operatorul de termie sa puna in functiune structura 5. Oricum, ma simt dator sa ii multumesc anticipat pentru acest sprijin”, a spus Eugen Cristescu, preseidntele Uniunii Asociatiilor de Proprietari Prahova.

Va invitam ca sa urmariti apelul video catre d-ul presedinte Iulian Dumitrescu:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy