Take a fresh look at your lifestyle.

Primarul din Drajna repus in functie, instanta a confirmat abuzul prefectului. Roberta ii cere demisia, dar se mai gandeste daca il actioneaza in penal

Se poate spune ca Violeta Gontea, fostul, actualul si viitorul primar din comuna Drajna a repurat o mare victorie impotriva sistemului si spunem asta pentru ca instanta a anulat ordinul abuziv al prefectului din urma cu un an si trei luni, prin care Gontea a fost indepartata din functia de primar. Astazi, in conferinta de presa organizata la sediul PDL Prahova, Roberta Anastase si Mihai Apostolache au adus la cunostinta opiniei publice acest succes. “Solicitam demisia prefectului Marius Sersea. Trebuie sa plece. E un abuz politic din partea unui om care ar trebui sa fie apolitic”, a spus Roberta Anastase. Din cele spuse de cei doi, se doreste initierea unei actiuni in penal, pe abuz in serviciu impotrica prefectului Sersea. Desi am insistat asupra acestui subiect, desi Roberta Anastase nu mi-a dat decat un raspuns politic, ocolitor, dandu-mi chiar dreptate, nu este certa actiunea in penal.

O spun de pe acum, asa cum am spus si in  conferinta: IN CAZUL IN CARE PDL SAU PRIMARUL VIOLETA GONTEA NU DEPUN PLANGERE PENALA PENTRU ABUZ IN SERVICIU ATAT ROBERTA ANASTASE CAT SI FILIALA PE CARE O CONDUCE SI, CU ATAT MAI MULT PRIMARUL DIN DRAJNA, GIREAZA ABUZURILE PREFECTULUI, PREZENTE SI VIITOARE!

N-avem nimic cu Marius Sersea, este un tip elegant atat ca tinuta cat si ca vorbire, numai ca nu suntemd e acord cu astfel de practici, cu atat mai mult cu cat niciunulo din cazurile pe care I le-am semnalat, sprijinite de legislatia in vigoare, nu au fost solutionate.

De retinut este faptul ca a fost posibila anularea ordinului prefectului in instanta, dupa ce dosarul Violetei Gontea a fost stramutat din Ploiesti. Suntem in cunostinta de cauza cand spunem ca odata ajuns la Curtea de Apel Ploiesti, dosarul ar fi fost pierdut din start,acolo fiind trei judecatori, recte judecatori ca Elisabeta Gherasim, Adrian Ghiculescu si Ana Roxana Tudose, care actioneaza la comanda, chiar impotriva principiilor democratiei. Dar asupra acestui aspect vom reveni.

Asteptam ca sa se creeze acest precedent cu prefectul, pentru ca niciul care va urma sa nu isi mai permita sa actioneze politic si in interesul cetateanului ale carui interese le apara in teritoriu!

 P.S. In cazul in care actiunea penala nu va porni impotriva prefectului atunci nu avem decat doua varinate de lucru. Roberta a cazut la pace sau vom auzi ceva de genul ” D-na primar Gontea nu a dorit sa mai duca aceasta lupta, fiind epuizata”. Iar noi vom stii ca acest lucru va fi o recunoastere a acestor practici, nicidecum o dorinta de a le eradica, iar noi vom arata cu degetul spre cei vinovati pana cand vor fii in stare sa actioneze!

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy