Take a fresh look at your lifestyle.

Primarul din Blejoi nu candideaza la presedintia PSD Prahova: “Ceea ce a aparut in presa este o minciuna ordinara…Cineva vrea raul organizatiei PSD”

Adrian Dumitru, primarul comunei Blejoi, nu are planuri de a ajunge mare sef peste pesedisti prahoveni. Planurile lui, din punct de vedere politic nu coincind cu ale presedintelui PSD, Mircea Cosma.  ” Ceea ce a aparut in presa este o tampenie, o minciuna ordinara, va spun sincer ca este o fumigena. Cineva vrea raul organizatiei PSD si vrea sa bage intriga intre mine si domnul presedinte. Eu nu voi candida la functia de presedinte a organizatiei judetene PSD. Aceasta mizerie aruncata pe piata nu face nimic altceva decat sa discrediteze publicatia si autorul, toata lumea stie ca nu am intentii de a candida. Apreciez gestul dumneavoastra ca apelati sa va informati direct de la sursa si prin dumneavoastra transmit mesajul ca planurile mele politice sunt altele”, a spus primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru.

Precizam faptul ca asa zisi jurnalisti de la incomod.ph( a se retine ca noi suntem www.incomodph.ro), au aruncat pe piata sub forma intoxicarii si manipulari o stire bomba in opinia pseudogazetarilor. Stirea cu pricina, face referire la o certa candidatura a primarului Adrian Dumitru la functia de pesedist sef la organizatia PSD Prahova. Stilul inconfundabil de a manipula si de a duce in eroare citirorii, al asa-zisilor colegi care incerca sa ne poarte numele, fara a se apropia de noi, in vreun fel, este arhicunoscut in media locala. Jurnalistii de la aceasta publicatie online nu au nimic in comun cu deontologia profesionala, mai mult ei nu au nimic in comun cu profesia de ziarist, faptul ca tii in mana un pix si o agenda, iar la gat porti o legitimatie asta nu inseamna ca ai si dreptul de a manipula si a scrie aberatii.

Patronul acelei publicatii care incearca sa creeze confuzii in randul cititorilor nostri nu poate fi decat unul care habar n-are cu se mananca presa, un cretin daca permite sa apara atiri false. Sau poate la el in zona, presa se mananca cu…mult rahat!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy