Take a fresh look at your lifestyle.

PRIMARUL BUŞTENIULUI, EMANOIL SAVIN, A VENIT ÎN SPRIJINUL SINISTRAŢILOR

Impresionat de situaţia dificilă a miilor de români din sud-estul ţării care au fost puternic afectaţi de căderile masive de zăpadă şi viscol, fiind izolaţi de restul lumii mai multe zile, primarul Buşteniului, Emanoil Savin, a decis – în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului local de miercuri, 15 februarie a.c. – să ofere acestora un sprijin. Astfel, din fondul de rezervă aflat la dispoziţia Consiliului local s-a alocat suma de 60.000 de lei pentru achiziţionarea de alimente şi bunuri de necesitate imediată, absolut necesare sinistraţilor din localităţile prahovene Sălciile şi Boldeşti-Grădiştea.

Trei camioane de la Unitatea Militară de Vânători de Munte din Predeal, împreună cu Salvamont Buşteni, încărcate cu aproximativ 12 tone de alimente, au pornit ieri-dimineaţă către cele două localităţi din judeţul Prahova. Convoiul de maşini a fost însoţit de către primarul Buşteniului, Emanoil Savin, împreună cu prefectul judeţului Prahova, Adrian Dobre.

„Vreau să le mulţumesc celor care au contribuit la această acţiune umanitară, pentru că trebuie să fim întotdeauna solidari cu persoanele aflate în dificultate”, a spus primarul Emanoil Savin.

De altfel, Consiliul Local şi Primăria oraşului Buşteni a strâns fonduri de fiecare dată când o regiune a fost declarată zonă calamitată.

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy