Take a fresh look at your lifestyle.

Presedintele UNPR Prahova asigura populatia ca partidul sau nu-l va trada pe Victor Ponta. Raul Petrescu este intermar pana la decizia Consiliului Local

La sfarsitul sapatamanii, organizatia judeteana a UNPR a organizat o conferinta de presa pentru a intari spusele liderului national, Gabriel Oprea.Astfel, Daniel Niculae, presedintele UNPR Prahova a spus ca “Sustinem guvernul Victor Ponta atata timp cat Victor Ponta este presedinte PSD si premier”. Mai mult, Nicule a sustinut ca,d esise vehiculeaza la niveld e zvon, trecerea lui Gabriel Oprea la SIE este imposibila, deoarece Oprea are un proiect politic numit UNPR.

Se intelege din spusele presedintelui UNPR Prahova ca mesajul acestui partid este STABILITATEA. Nu ne este foarte clar daca pretul acestei stabilitati este binele romanilor sau doar al lui Victor Ponta, dar sa speram ca …dupa 25 de ani de politica ( numiti-o cum vreti) se mai gandeste cineva si la noi, oamenii de rand.

Dabniel Niculae a mai subliniat faptul ca UNPR si-a propus ca la nivel national sa atinga pragul de un milion de membri. Avand in vedere ca in noiembrie 2013, la Prahova UNPR cuprindea un numar de 10.200 de membri, estimarile presedintelui sunt ca pana la alegerile viitoare din 2016, se se mai “cucereasca” inca vreo 30.000 de suflete. Cert este ca desi se doereste acest lucru, la intrebarile pe care le-am pus pentru a afla strategia de “cucerire” a noilor membri raspunsul a fost evaziv.Ne asteptam la o campanie “ door to door” pe muteste, deoarece Daniel Niculae, dar si radu Ionescu, prezent la conferinta nu au stiut sa ne spuna in ce consta strategia de convingere a prahovenilor.

S-a adus in discutie faptul ca deputatul Sebastian Ghita urmeaza sa isi intemeieze un partid care se aseamana cu titulatura UNPR, mai exact cu ultimele doua litere. Pentru cei curiosi cum se va numi partidul lui Ghita sa caute pe internet, ca doar nu i-oi face reclama nesimtitului asta de deputat. Interesant este ca, asa cum a reiesit din discutie, cei din UNPR nu au contestat sau nu au intentia sa conteste numele partidului lui Ghita la Tribunal. Ceea ce ne poate duce la o fuziune, desi Daniel Niculae a spus foarte convins ca nici nu se pun e problema de asa ceva. Asa o fi, dar daca tinem cont de zvonuri, daca Ponta pierde sefia PSD si a Guvernului, orice este posibil.

In ceea ce-l priveste pe viceprimarul Raul Petrescu, prezent si el la conferinta, acesta a subliniat dificultatile cu care se confrunta in postura de primar interimar, preluand atat sarcinile lui Iulian Badescu cat si ale lui Iulian Teodorescu. “ Nu m-am gandit ca se va ajunge la arestarea primarului. Nu exista o decizie emisa de domnul Iulian Badescu si ramanerea mea in aceasta functie, depinde de decizia Consiliul Local. Vom vedea ce va fi in perioada urmatoare”, a declarat Raul Petrescu. Intradevar, neexistand o decizie a primarului pentru desemnarea persoanei care sa il inlocuiasca pe perioada lipsei sale, asigurarea interimatului pe perioada arestului preventiv ramane la latitudinea Consiliului Local care trebuie sa hotarasca cine va conduce primaria Ploiesti.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy