Take a fresh look at your lifestyle.

Praf si pulbere pe site-urile partidelor politice

Azi, in secolul XXI, nu mai e deloc un lux sa ai o pagina web actualizata si bine promovata. Numai ca nu acelasi lucru se poate spune despre politicieni si partidele din Prahova. Au trecut mai bine de noua luni de la investirea primarului Iulian Badescu si trei luni de la cea a parlamentarilor, insa alesii ploiestenilor nu s-au grabit sa isi actualizeze paginile de internet. Portalul http://psd-ploiesti.ro/ nu a mai fost actualizat de mai bine de un an de zile. Pagina de internet a PSD te surprinde de mai bine de jumatate de an incoace, ori de cate ori o accesezi, pentru diferite informatii lamuritoare. Portalul ofera internautilor date eronate in ceea ce priveste persoanele si functiile detinute. Cu toate ca ultimele luni ( cele noua -n.r.) au fost aglomerate, avand loc alegerile locale, ulterior, in toamna cele parlamentare, astfel de erori nu sunt admise. La o simpla cautare pe internet, pe portalul http://psd-ploiesti.ro/ actualul primar inca mai este senator, fantoma unor fosti consilieri, care acuma sunt parlamentari, mai bantuie prin Consiliul Local.  Conform paginii web, la sectiunea http://psd-ploiesti.ro/?page_id=90, pentru PSD, Iulian Badescu inca mai este senator. Gafele portalului PSD Ploiesti nu se opresc aici. La sectiunea HOME, apare un comunicat de presa intitulat „Presedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, si primarul PDL, Andrei Volosevici, au intrat in panică !”. Asa cum era de asteptat PSD Ploiesti sufera din greu la capitolul comunicare, la sectiunea comunicate de presa, ultimul comunicat de presa postat pe pagina oficiala a partidului, dateaza din 31 mai 2011….alo PSD e cineva pe acolo, suntem in 8 martie 2013, voi chiar nu mai aveti nimic de spus ploiestenilor. Puturosii din PSD, nu sunt in stare nici macar lista de consilieri sa si-o actualizeze. Pe portalul acestora la sectiunea consilieri (http://psd-ploiesti.ro/?page_id=88 ) apar urmatoarele nume: Calota Emil, Dumitru Carmen, Eparu Ion, Iancu Ion, Ionescu Gabriel, Nicolescu Sava Mihai si Popa Constantin. De mentionat ca Emil Calota nu mai este consilier municipal, in locul acestuia venind ginerele sau George Stanciu alias Mardare, Ion Eparu a devenit deputat, ma rog poate cei de la PSD nu stiu acest lucru. Cu toate acestea este interesant ca la sediul PSD lucreaza o intreaga armata de oameni, dar nimeni nu are timp sa se ocupe de imaginea partidului.  Daca ar fi sa dam o nota pagini web a celor de la PSD, nu putem oferi mai mult de 2 si asta deoarece respectam cat de cat munca acelui om care a facut pagina de net. In concluzie domnilor parlamentari, domnule primar si presedinte PSD, angajati si voi, specialisti in domeniul IT si in domeniul comunicarii. Neactualizat este si pagine de net a celor de la TSD, http://www.tsd-prahova.ro/, si aici primarul Iulian Badescu este dat drept senator de Prahova.

PNL – un web site ochios dar neactualizat

Colegii de alianta in speta cei de la PNL, nu sunt mai prejos de colegii pesedisti. Pagina de net a celor de la PNL pare mai frumoasa si mai bogata. Cu toate acestea nici cei de la PNL nu si-au actualizat pagina web. Liberalii nu si-au mai actualizat pagina de net de anul trecut, chiar din perioada campaniei electorale. Daca intri pe pagina liberalilor din Ploiesti, la adresa http://pnlploiesti.ro/ „risti” sa nu gasesti informatii despre consilierii, parlamentarii si alti alesi ai acestui partid politic. Se pare ca acestia tin la secret numele alesilor. Ce este frumos la web site-ul liberalilor este ca au trimitere pe pagina de facebook, acestia avand doar 74 de prieteni.

PDL Prahova si Forta Civica nici nu exista pe net

Doua dintre formatiunile politice prahovene nici nu apar pe spatiul virtual. Draga Roberta Anastase, stimate domn senator fost primar Andrei Volosevici, chiar nu va permiteti sa aveti o pagina de internet, oare nu va permiteti sa platiti un specialist IT pentru a va promova online? Nu prea imi vine sa cred asa ceva, dar uite ca desi am dat mai multe cautari pe google nu am reusit sa gasesc web site-ul acestei formatiuni politice prahovene. In ciuda faptului ca au o armata de alesi locali si parlamentari, cei de la PDL Prahova sunt mult prea saraci sa isi permita intretinerea unei astfel de pagini de net. Celor de la PDL li se alatura si fosti colegi de alianta, cei de la Forta Civica, care nici ei nu sunt in peisajul online. Daca partidele cu forta financiara nu isi permit sa aiba o pagina online, uite ca partide ceva mai mici si chiar neparlamentare isi permit sa aiba o pagina de internet. Este adevarat ca cei de la PNTCD Ploiesti nu si-au mai actualizat web site-ul din 2008, dar important este ca il au si vreau sa spun ca arata destul de binisor, http://www.pntcd-prahova.go.ro/ . Cei de la PRM, nu au chiar un site, dar intentia lor este laudabila ca au un blog http://prm-prahova.blogspot.ro/ si acolo internautii de la PRM mai pot afla noutati, numai ca si aici ca si la partidele bogate, actualizarea lasa de dorit.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy