Take a fresh look at your lifestyle.

PP-DD vrea adevărul despre Spitalul Județean

Marţi, 10 decembrie, a avut loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Prahova, pe ordinea de zi fiind patru proiecte. Dintre acestea, a fost aprobat doar proiectul prin care se solicita înființarea unei comisii de anchetă care să verifice modul de utilizare al banilor alocați de catre Consiliul Județean Prahova pentru Spitalul de Urgență Ploiești. Această comisie, însă, s-a hotărât a fi formată din membrii Comisiei de Sănătate și specialiști din cadrul Consiliului Județean. Surprinzător, deoarece tocmai Comisia de Sănătate este aceea care trebuie să vegheze la buna funcționare a instituțiilor sanitare din județ și, deci, se prezumă că trebuia să fie informată despre situația de la SJU, eventual chiar să se autosesizeze în legătură cu problemele de acolo, mult înainte ca acestea să devină un subiect national. Termenul pentru prezentarea rezultatelor anchetei este de trei luni.

Consilierii județeni ai PP-DD au luat cuvântul în cadrul ședinței cerând adevărul despre cum a ajuns Spitalul Județean de Urgență în această situație, cum s-au folosit banii și motivele pentru care actul medical are de suferit și viața oamenilor este pusă în pericol.

Deși este unul dintre inițiatorii acestei propuneri, PP-DD nu are niciun reprezentant în această comisie. Chiar dacă nu are reprezentanți nici la nivelul Comisiei de Sănătate, PP-DD va urmări îndeaproape desfășurarea acestei anchete. Așteptăm cu interes să vedem dacă rezultatul anchetei va semăna cu raportul făcut de dr. Raed Arafat și dacă vom afla concret cum și cine a cheltuit banii destinați Spitalului Județean.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy