Take a fresh look at your lifestyle.

PP DD Prahova sta pe un butoi de pulbere

Rezultatele alegerilor parlamentare au creat mari disensiuni in PP DD, iar oamenii care alta data erau alaturi de presedintele Radu Socoleanu, acum l-ar vrea sarit din schema. Sunt destule voci in PP DD Prahova care critica modul de a fi atat ca om cat si ca politician al actualului presedinte. Ii sunt contestate capacitatea de organizarea si comunicarea pe care o are cu membri, dupa sistemul “asa vreau eu”. Toate acestea, dar si multe altele au condus spre o revolta interna care a culminat saptamana trecuta cu o deplasare la Bucuresti, a opozantilor sai. Pe surse am aflat ca in fruntea opozantilor se afla actualul deputat Gabriela Anghel Lola care, miercurea trecuta, s-a deplasat in capitala pentru a solicita o intrevedere cu liderul partidului. Tot pe surse am aflat ca in aceeasi zi, la aceleasi ore, Radu Socoleanu s-a aflat la Bucuresti si a dat nas in nas cu contestatarii sai. Ambele tabere aveau la ele cate o lista cu un nou birou permanent, fapt negat de Gabriela Anghel Lola careia i-am solicitat un punct de vedere. Ne cerem scuze ca nu l-am contactat si pe Radu Socoleanu, dar n-am gasit antivomitive la farmacie, dumnealui oferindu-i dreptul la replica in caz ca are ceva de spus.

“Pana nu se va reaseza organizatia, o masura de altfel normala, dupa alegerile parlamentare, nu are rfost sa facem declaratii inutile”, ne-a spus Gabriela Anghel Lola. Raspunsul deputatului confirma intr-o mare masura conflictul din interiorul partidului. Asteptam deznodamantul si va vom tine la curent cu evenimentele.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy