Take a fresh look at your lifestyle.

PP DD nu moare din cauza tradatorilor. Cel putin, asa sustine Simona Man

Astazi, in jurul orelor 17.30, la sala de 200 de locuri a Casei Sindicatelor Ploiesti circa 200 de membri ai PP DD din tot judetul au participat la Adunarea organizata de fialiala condusa de deputatul Gabriela Anghel. In prezidiu s-au aflat membri marcanti ai PP DD, respectiv Simona Man, presedinte executiv, Radu Orzata, vicepresedinte, Liviu Neagu, secretar general si Florin Condurateanu, vicepresedinte. Tema principal a intalnirii de partid a fost reorganizarea organizatiei judetene si dispunerea unei strategii care sa aduca voturile necesare la viitoarele alegeri parlamentare, dupa cum ne-a spus Gabriela Anghel. Astfel, am putut afla ca mesajul lui Dan Diaconescu este transmis in teritoriu personal de catre conducerea PP DD, formata din cei mentionati mai sus. Inainte de inceperea discutiilor intre membri partidului am avut curiozitatea de a lua cateva puncte de vedere de la Simona Man. Domnia sa ne-a spus, referitor la parlamentarii care au plecat din PP DD, ca “ cei care au plecat fac parte din categoria tradatori si dezertori, nu pot sa-i numesc altfel. Sigur ca nu este un avantaj pentru noi ca au plecat, dar pana la urma, este foarte important sa ne uitam catre cei care au ramas. Imi place sa spun ca cei slabi, cei nehotarati au ales sa plece ori au cedat tentatiilor. Sa nu uitam ca cei care au trecut in barca puterii nu fac parte din linia intai, ci din categoria ajutor de ospatar si spala vesela pe care o murdaresc cei de la putere de 23 de ani”. Din partea mea ar putea sa le spele si chilotii celor de la putere cu care s-au “aliat”, numai ca, fiind la putere, totusi, veselarii astia vor avea posibilitatea sa sa sprijine colegiile, avand acces la fonduri. Ramane doar la latitudinea lor daca vor avea obrazul sa mearga in colegii si sa spuna ca ei sunt de la USL si nu de la PP DD, celor care i-au votat.
Am mai putut afla ca si Dan Diaconescu este in revenire de forma si in aceasta seara de la orele 20.00 transmite in duplex pe B1 TV de la Vatican doua ore din emisiunea sa. Suntem convinsi ca odata cu revenirea lui Diaconescu, PP DD se va revigora, iar veselarii vor inceta cu plecarile de teama de a nu fii tocati, seara de seara, de cel care i-a bagat in Parlament.
Pana atunci, speram sa primim un comunicat de presa care sa reflecte starea de spirit de la adunarea despre care scriem si ce s-a dispus in teritoriu pentru ca PP DD sa devina o opozitie demna de luat in seama.
 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy