Take a fresh look at your lifestyle.

Poliţist de la Secţia 10 din Capitală, reţinut pentru mită de 2.000 de lei

 

Un agent şef principal de la Secţia 10 de Poliţie din Bucureşti a fost reţinut de procurori pentru corupţie, după ce a primit mită, vineri, 2.000 de lei de la administratorul unei firme, informează Parchetul Capitalei.

Marin Gheţu a fost reţinut pentru luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, potrivit Mediafax.

Anchetatorii au stabilit că poliţistul s-ar fi întâlnit în repetate rânduri cu denunţătoarea, administrator al unui local, căreia i-a cerut bani pentru a nu o amenda pentru încălcarea normelor referitoare la efectuarea unor renovări la imobilul în care funcţiona localul.

Totodată, poliţistul i-ar fi promis femeii că va interveni pe lângă funcţionari de la Primăria Capitalei pentru obţinerea avizelor necesare de construcţie pentru imobil. „Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti”, potrivit sursei citate.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy