Take a fresh look at your lifestyle.

Poftiti la circ- momente umoristice, acrobatii dar si un super show cu elefanti indieni ( galerie foto )

In perioada 8 – 17 martie a.c., in zona Gara de Vest langa Billa , aveti ocazia sa vizionati, pentru prima data in Romania, Circul „Las Vegas”. Au pregatit pentru dumneavostra multe surprize, printre care atractia spectacolului, dresura de elefanti africani. Primul specatacol are loc vineri pe 8 martie la ora 18:00, apoi in fiecare zi de luni pana vineri la ora 18:00 , plus sambata si duminica doua spectacole la orele 15:00 si 18 00. Circul international Las vegas, are in componenta artistii si dresori din mai multe tari. Acestia, aduc la Ploiesti un spectacol  premiat, divertisment de buna calitate, pentru un plublic de toate varstele.
In cele doua ore de spectacol veti putea urmari acrobatii, momente comice muzicale, distarctie cu clovni, printre acrobatii aeriene, comedie, decoruri si atmosfere ireale, publicul are parte si de diverse momente de dresaj cu animale: ponei, camile, serpi, crocodili, cai, lama, iguana, varan african si elefanti indieni. Atractia circului este spectacolul prezentat de cei patru elefanti indieni, condusi de magnificul dresor englezul Joy Gartner. Acesta impreuna cu elefantii : Sabin, Dana, Belinda si Pira, au obtinut medalia de aur la Festivalul International de Arta a Circului de la Monte Carlo din 2012. Joy Gartner, alaturi de sotia sa frantuzoaica Candy si cei patru copii ai lor : Josef, Renato, Joy jr. si Franci vor prezenta un moment de mare clasa acrobatica cu cei patru elefanti. ” De la un an, sunt alaturi de elefantii mei care acum au cam 40 de ani. Practic m-am nascut cu ei, de la parintii mei am mostenit acest talent de a dresa elefanti. Tatal meu a fost unul dintre cei mai buni dresori de elefanti din lume. Acum si copii mei au deprins arta de a lucra cu animalele. Noi suntem o familie cu traditie in circ si iubim animalele care si ele la randul lor ne iubesc pe noi. Va marturisesc ca cei patru elefanti sunt viata noastra si ei sufera alaturi de noi daca unul din familie este bolnav sau se simte rau”, a spus Joy Gartner, dresorul elefantilor. Un alt moment este prezentat de englezul, Fakirul Vulcan care scuipa foc si care o sa demonstreze ca poate merge pe o „strada” intetata cu cuie. Un turneu plin de evenimente, ce a inceput in martie 2012, si a trecut prin orasele mai mari sau mai mici ale Romaniei, devenit si mai intens datorita caldurii si afectiunii demonstrate de publicul din ce in ce mai numeros.

Va asteptam la Circ.

{gallery}2012/monden/Circ/{/gallery} 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy