Take a fresh look at your lifestyle.

PNL: Sorin Botez ameninta un tanar penelist ca asa vor muschii lui, iar presedintele interimar nu are scoala cata vacanta are tanarul!

Razboiul seniorilor din PNL face victime in randul tinerilor. Unul dintre ei, chiar presedintele TNL Ploiesti, Radu Simionescu, un tanar penelist cu vechi state chiar la o varsta frageda, dar mai ales cu studii in strainatate, se loveste de mentalitati invechite. Adept al lui Adrian Semcu, alaturi de care a venit impreuna cu 200 de tineri, dintr-un total de circa 370, Simionescu este pus la zid de un personaj care nu-si gaseste locul in politica. Avocatul Sorin G. Botez, caci despre el este vorba, a aparut in PNL in urma cu un an si se pare ca nu este strain de puciul de anul trecut, care a dus la inlaturarea lui Semcu. Ma intrebam si in decembrie si ma intreb si acum, de unde atata sustinere pentru Botez, care nu s-a remarcat cu nimic altceva decat cu specialitatea sa, adica datul din gura, domeniu in care este specialist, avocat fiind.

Revoltator mi se pare faptul ca este atacat un tanar, cu un pedigree intersant, cu traditie de familie in PNL, de acest responsabil cu curatenia in partid. Mai mult, avocatul Botez, l-a amenintat cu excluderea din organizatia de tineret, dar si cu o plangere penala pentru ca, vezi Doamne, ar fi folosit sigla partidului pe facebook. Trebuie sa spunem ca demersul amenintator al avocatului este de-a dreptul pueril, din doua motive. Unul ar fi ca e paralel cu statutul TNL sau a ajuns sa se creada atotputernic si sare peste el. Al doilea ca facebook-ul e plin de sigla partidului si atunci ar trebui sa dea in judecata pe toti internautii care o folosesc.

“Am fost convocat la o intalnire prin unul dintre asistentii dansului( n.r.- o tanara avocata) . Domnisoara respectiva mi-a trimis un sms prin care mi-a spus <<la ora zece jumate sa vii la biroul de avocatura>>. M-am prezentat. In momentul in care am intrat, inainte de a spune buna ziua am fost intampinat cu << stii ca eu, daca vreau, iti pot face plangere penala pentru ca ai folosit insemenele partidului pe facebook. Dar sunt eu baiat bun si nu fac acest lucru. Am incercat sa ii spun ca nu prin amenintare il convingi pe un om sa treaca de o tabara sau de alta. Dar el a zis ca nu vorbim despre tabere, ci despre ceea ce ai facut”, ne-a spus Radu Simonecu. Ce facu-se? Postarea insemnelor PNL pe site-ul de socializare si, mai ales, ca ii obtructiona postarea mesajelor de mare calitate. Interesant mi se pare faptul ca Sorin Botez nu se deplaseaza la partid pentru a cere anumite lamuriri, ci cheama la domnia sa pe cei care nu se supun regulilor sale.

Din cate ne-a marturisit Simionescu, decizia i-a apartinut presedintelui interimar si refuzam sa credem ca avocatul Botez nu stia acest lucru, stiindu-l un om foarte bine informat.

Eram curios in ce calitate l-a tras de urechi avocatul pe tanarul panelist. Raspunsul m-a socat:” In calitate de membru al Biroului Judetean Interimar si responsabil pe Ploiesti, spunandu-mi ca are putere de la cel de sus, nespecificand numele acestuia”. Sa nu fie vorba de Dumnezeu, d-le Botez, ca zice lumea ca sunteti paranormal! Sa nu ne lasam, totusi, inselati de aparente, chiar daca i-a mai spus tanarului nostru ca daca vrea poate sa dizolve organizatia de tineret. (N.R.- dizolvarea se poate face prin Adunarea generala, de catre membri sai pana in 35 de ani, categorie din care Botez nu mai face parte, sau prin demisia membrilor Biroului). Slab, foarte slab, domnule Botez. Dincolo era mai… ieftin, ca sa zicem asa!

“Alte amenintari au fost si la adresa colegului meu Catalin Radu, caruia i-a spus ca daca nu incetem o sa ne fie rau. Cel mai urat mi se pare ca ajung sa ne conduca niste oameni care n-au trecut prin alegeri, n-au niste voturi in spate. Orice membru din Biroul de Tineret are mai multe voturi in spate decat domnul Botez, pentru ca a fost ales.”, mai spune Simionescu.

Din cate ne-a marturist acesta, intreaga conducere interimara are un comportament despotic. “Nu mi se pare normal ca seniorii sa ceara procesele verbale de la tineret. Problema este ca tot ceea ce fac ei, fac doar in vorbe, nimic in scris. Sunt foarte dezamagit, dupa ultimele patru saptamani. M-am intors in Romania ca sa fac ceva si am avut colegi pe care i-am convins sa vina in tara, iar acum mi-e rusine de ei. Impreuna cu mine or sa plece si tinerii pe care i-am adus, care sunt undeva la 200 de persoane. O campanie electorala o fac tinerii, care merg din poarta in poarta. Pe ce baza ii ameninti, ce post le iei, ca n-au loc de munca de la partid?”.

Marturisesc ca am fost la conferinta de presa organizata de USL pe tema sanatatii pentru a lua un punct de vedere de la domnul Botez. Dar, domnia sa nu era acolo, probabil datorita profesiei. Am vrut sa il sun, dar imi doresc mai mult un drept la replica din partea domniei sale, pentru ca am vazut ca e un bun narator.

In finalul discutiei am aflat de la interlocutorul meu ca cel care acum este presedinte interimar, Mircea Rosca, nu are scoala cata vacanta are tanarul nostru care a studiat in Anglia.

Ar mai fi de mentionat un scurt istoric al membrilor marcanti din Biroul Permanent Judetean:

Virgil Guran- fost PNDC, PC, PNL

Vasile Patrascu- fost PRM, PD-L

Toma Pintoiu, Gratiela Gavrilescu- fosti PC

Constantin Susanescu, fost APR, PC, PNDC

Iuliana Dosaru, fosta PNT-CD

Marius Fenechiu, fost AC, APR

Sorin Botez, fost PC

 

Din informatiile pe care le avem, vineri in saptamanul Alphel, colegul de marlanii comportamentale ale avocatului Botez, respectiv Dragos Patraru, va infiera cu mandrie proletara pe Radu Simionescu care, indiferent de pozitia pe care o are, a demonstrat ca are personalitate. Sper ca Patraru isi va revizui pozitia si va intelege, in sfarsit, ca rau faci foarte usor, bine faci mai greu. Dar toate la timpul lor!

P.S.- Maine, 12.01.2012, va avea loc o sedinta la PNL in care se va incerca mazilirea, adica excluderea din partid a lui Adrian Semcu, Catalina Bozianu, Razvan Lungu si Catalin Grozavu, care nu doresc sa isi dea demsia din functiile pe care le ocupa in prezent.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy