Take a fresh look at your lifestyle.

Piata Malu Rosu, gata pe 10 ianuarie- zice Emanuel Ilie. Sa credem?

Piata Malu Rosu face obiectul Incomodph.ro si de cat ori constatam ca nu este respectata o promisiune intervenim pentru a o aduce in lumina, in speranta ca, macar de jena, se vor face toate demersurile pentru a fi onorata. Dupa cum stiti cu totii, aceasta piata a luat foc la inceputul acestui an, iar repunerea ei in functiune, atribut care revine SC Hale si Piete SA, era programata pe data de 3 decembrie, adica ieri. “Am intarziat 4-5 zile, pentru ca am cerut aviz de la Apa Nova, impreuna cu o structura a retelelor de apa si canalizare. Cartierul Malu Rosu a fost facut inainte de 1990, ei( n.r- Apa Nova) cand au preluat nu au avut niciun fel de retea la nivel de municipiu. Ei lucreaza de vreun an si jumatate la aceste retele si nu ne-au putut spune. Ne-am apucat sa facem piata si am gasit trei magistrale de canalizare care trec exact pe sub piata. Din perioada de executie a lucrarii am intraziat 4-5 zile pana cand am gasit o solutie tehnica a lucrarii”, ne-a spus Emanuel Ilie, directorul SC Hale si Piete SA.

Daca nu gresim, Piata Malu Rosu trebuia predata la cheie pe data de 3 decembrie, nu rezolvata doar infrastructura pana la aceasta data. Elegant, Emanuel Ilie a gasit o scuza, ca cea prezentata mai sus si spune, in continuare : “Infrastructura este realizata in totalitate. Pe partea de structura metalica, cea de rezistenta este in proportie de 80-90% realizata. O parte din panourile termoizolante, deja achizitionate sunt pe drum si celelalte panouri izolante. As spune ca pana pe 17- 20 decembrie sa fie gata piata, practice si cu acoperis si cu pereti, iar pe urma urmeaza lucrarile de interior, de finisaj, cum s-ar spune. Se toarna asfaltul si deja am vorbit cu o societate pentru modulele arse, care urmeaza sa fie inlocuite.  

Ce ma incurca foarte mult e ca 25,26 si 27 sunt libere, nu stiu daca societatea comerciala va lucre pe aceste date, pentru ca eu spre exemplu lucrez pe 27. Cred ca piata poate fi functional 100%  undeva pe 10 ianuarie”, a promis pentru a doua oara directorul SC Hale si Piete SA.

Cand cineva te minte o data e greu sa il mai crezi a doua oara, mai ales ca nu cred in promisiuni, dar admitem ca pe 10 ianuarie piata va fi data in folosinta. In caz contrar vom cere sanctionarea celor vinovati( care trebuiau sanctionati pana acum) si, pana atunci, ridicam o intrebare domnului director: Cine plateste pierderile inregisrate de comerciantii din Piata Malu Rosu?

Trebuie spus ca de data aceasta a fost o discutie civilizata intre mine si Emanuel Ilie, dar am sa-i fac un repros. M-a deranjat strategia adoptata de domnia sa si anume aceea de a lasa impresia ca este chemat de domnul primar, iesind imbracat pe usa si gata de plecare. Asta dupa ce secretara a intrat si i-a spus ca astept sa iau un punct de vedere. Pe viitor i-as ruga pe amandoi sa nu mai recurga la strategii marunte, pentru ca nu-i onoreaza.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy