Take a fresh look at your lifestyle.

Petrolul Ploiesti in faliment. Bustul lui Ilie Oana scos la licitatie

Fotbal Club Petrolul, infiintata in anul 1998, avand sediul in strada Stadionului nr. 26. Timp de zece ani aceasta asociatie infiintata de Liviu Luca si Florin Bercea a patronat echipa de fotbal care se zbate prin liga a doua de ani buni. Ultimul bilant depus de Asociatia Sportiva Petrolul Ploiesti in 2008 indica faptul ca angajate erau doar doua persoane care efectuau activitati fara scop patrimonial, iar pierderea a fost de 15.579 lei.

In anul 2006, in mandatul lui Emil Calota, s-a infiintat o comisie care trebuia sa infiinteze, iertata sa ne fie repetitia, echipa de fotbal CSM Petolul Ploiesti( HCL 331/2006). Comisia si-a incheiat misiunea si a infiintat echipa care acum se chinuie, asa cum spuneam, prin Liga a doua de fotbal, urmand exemplul fostei Petrolul, patronata de Luca si ai lui. Asta dupa ce s-a batut palma cu Ion Niculae, acesta oferind locul Astrei din liga a III-a in care se zbatea si el ca patron de fotbal care se respecta.

Nu ne interseaza ingineriile financiare ale lui Liviu Luca, Nici cele ale lui Ion Nicolae, pentru ca sunt organe abilitate care se ocupa de ele, daca chiar au acest interes. Nu asta vrem sa aratam in acest material, ci faptul ca Fotbal Petrolul Ploiesti, patronul echipei care in intervalul 1998- 2008 a luptat cu sufletul la gura sa isi bata joc de amaratii aia de suporteri care mai credeau in simbolul petrolist, acum se afla in faliment.

Da, ati citit bine, Fotbal Club Petrolul, asa cum figureaza la Ministerul de Finante este in procedura de insolventa, care a fost declansata in data de 20.01.2010.

“ Asociatia Sportiva a fost infiintata in baza OG 26/2000 si figureaza in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Judecatoria Ploiesti”, ne-a declarat Voichita Onofrei, din partea LEAVIS CONT IPURL, lichidatorul fostului patron al Petrolului Ploiesti.

Cei care au solicitat insolventa Fotbal Club Petrolul sunt reprezentantii Administratiei Finantelor Publice Ploiesti, datoria vehiculata de ziarele sportive prin anul 2009, cand se negocia preluarea palmaresului de catre noua conducere a primariei, era intre 1,5- 3 milioane de euro.

Număr unic dosar:       1586/105/2009

Înregistrat în data de:  02.04.2009

procedura insolvenţei

Materia juridică:          Faliment

Stadiu procesual:         Fond

Părţi:

ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE PLOIEŞTI : Intimat

FOTBAL CLUB PETROLUL PLOIEŞTI : Recurent

FOTBAL CLUB PETROLUL PLOIEŞTI PRIN ADMINISTRATOR JUDICIAR LEAVIS CONT IPURL : Intimat

In acest moment, tot ce a mai ramas din gloria lupilor galbeni sunt urmatoarele:

–          2 tractorase de tuns iarba

–          O electropompa

–          Porti metalice

–          Un tavalug normal

–          Firma luminoasa de la intrarea in stadion

–          Un autoturism ARO

–          Un autoturism Renault

–          BUSTUL LUI ILIE OANA

La acesta data, cele de mai sus au fost identificate si sechestrate de organelle fiscale.

Iata cum sindicalistul- patron sau patronul-sindicalist Liviu Luca a mai facut un lucru de care multa lume o sa-si aduca aminte. Cu siguranta, nu cu placere, pentru ca istoria Petrolului a fost omorata.APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy