Take a fresh look at your lifestyle.

Pepe: «O să donez cele 100 de milioane!»

 

Zăvo a pierdut procesul cu fostul soţ

Oana Zăvoranu a început să piardă teren în faţa fostului soţ, Pepe.

Artistul a câştigat, ieri, primul dintre procesele pe care i le-a intentat celei cu care şi-a petrecut opt ani din viaţă. La prima instanţă, Oana Zăvoranu s-a ales cu un prejudiciu de 10.000 lei, o sumă mai mică faţă de cea pe care o ceruse, iniţial, artistul, adică 100.000.

„Nu am acţionat-o pe Oana în instanţă pentru bani. Am să donez întreaga sumă unor copii nevoiaşi, aşa cum am mai făcut şi altădată. Sunt sigur că Oana va face recurs şi sper ca suma finală să fie mult mai mare pentru a se bucura copilaşii de ea”, a declarat Pepe pentru Click!

Pepe i-a intentat proces Oanei după ce aceasta l-a acuzat, la diverse emisiuni tv, că ar fi homosexual, ţigan şi chiar l-a făcut jigodie. Contactată telefonic, avocata Oanei Zăvoranu, Monica Ionescu, ne-a declarat: „Săptămâna viitoare vom face recurs la această decizie a instanţei. În funcţie de motivarea la decizia de azi (n.r. – ieri) vom motiva şi noi recursul. În plus, considerăm nejustificată suma câştigată de Ionuţ Pascu deoarece nu a făcut dovada vreunui prejudiciu. Pe de altă parte, vă anunţ că îl vom acţiona şi noi în judecată pentru a-i cere daune morale în cazul afirmaţiilor lui jignitoare din ultima vreme”.

 

Sursa:click.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy