Take a fresh look at your lifestyle.

Pensionarii n-au fost uitati de Volosevici si Dobre

Ziua pensionarului e unul dintre acele prilejuri in care varstincii au motive de bucurie din partea autoritatilor. Asa s-a intamplat si in acest an cand, daca imi aduc aminte bine, acest obicei a fost impamantenit de Andrei Volosevici, fostul primar. Am aflat, ca pe langa organizarea pe care actualul edil a facut-o pe banii primariei, o bucurie le-a adus pensionarilor si Andrei Volosevici si Adrian Dobre, care au impartit peste 1000 de sacose cu bunataturi. N-au lipsit zaharul, uleiul, fainoasele, care au adus un zambet celor care de cele mai multe ori se simt uitati de lume. In schimb, au lipsit, indemnurile de partid, fiind, din care se pare, o actiune cu character umanitar.

Partea proasta este ca initiativa celor doi, Volosevici si Dobre nu a patruns pe canalele media locale, cum ar fi, in special Prahova TV, care il umfla pe actualul edil cu pompa la fiecare miscare, de multe ori nejustificat. Ori numai pentru faptul ca face parte din acelasi grup de “initiative” cu patronul postului Sebastian Ghita si directorul in (ne)acte, Dragos Patraru. Or fi facut Volosevici si Dobre destule rele, dar o actiune de acest gen se impune mediatizata, nu atat pentru cei care o pun practica ci, mai ales, pentru cei care beneficiaza.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy